Zielsecho | Reflectie en groei in je werk

Zielsecho | Reflectie en groei in je werk

29,99

Werken met hart en ziel

‘Zielsecho’, reflectie en groei in je werk, maakt voor jou duidelijk hoe je naar je werk kijkt en wat jij nu nodig hebt. Waar mag je je oprichten en hoe kun je jouw zielsbestemming in je werk vinden.

* Doe ongewoon, denk ongewoon, maak ongewoon en presteer ongewoon *

Zielsecho | Reflectie en groei in je werk

Kun jij je vereenzelvigen met je werk? Kun jij je eigenheid kwijt en ontvang je dagelijks energie en voldoening? Of ervaar je lange dagen met herhaalde frustratie? Is er een onrust die maar blijft vertellen over een andere invulling, over een passend leven, meer geluk en persoonlijke vrijheid?
Een fluistering die zo graag wil vertellen, dat jij nog niet het leven leeft dat bij hoort. En wat bij je hoort, daar mag jij in investeren. Jouw leven biedt een scala aan mogelijkheden en het is jouw taak om te ontdekken wat jou ware voldoening geeft. Zo veel voldoening, dat de tijd wegvalt en dat je niet meer bang bent om ongewone stappen te maken. Dan neem je afscheid van verwachting, van één weg, van één route, van één bestemming. Dan ontdek je het geschenk van verandering, groei en herkenning. Blijf je op je vertrouwde weg, dan ontvang je tegenslag om jou te herinneren aan die andere route die op je wacht.

Gebruik mij als motivator om jezelf als werkend en lerend mens serieus te nemen. Samen gaan we op ontdekkingsreis om jouw werkzame leven te vereenzelvigen met wie je bent. Bewust van je eigen kracht en bewust van de kracht van verandering. Experimenteer, ontdek en reflecteer. Wees groots, klein, creatief of dienend. Maak je los van verwachting, tijdsgeest, meerdere of van zogenaamde zekerheden. Werk en leef enkel het mooiste, luister naar je zielsecho, dat werkt!
Laat het geschrevene in je omgaan, zodat het zijn werk mag doen. Vul dit aan met de uitwerking van de formule achterin het boek en ontdek hoe mooi jouw werkzame leven zich mag uitdrukken.

Coby de Vegt: Schrijver & spiritueel leraar 

Samen ontdekken we wat jij nodig hebt. Wil je persoonlijke ontwikkeling, wil je graag antwoorden ontvangen, wil je een verandering in je werk, wil je jezelf beter leren kennen, begeleiding bij je levenslessen en/ of contact maken met je Hemelse Bron?

Ik ben er om jou te begeleiden in wat je graag wilt en nodig hebt. Ik wijs je de route, zodat jij deze beter herkent en vervolgens weer je eigen weg gaat.

Cursus: Ontwikkeling samen met je Hemelse Bron

Door middel van deze (individuele) cursus ondersteun ik jou in je ontwikkeling en hoe je mag communiceren met je Hemelse bron. Met God en de Engelen en misschien wel met andere bronnen (Bijv. geliefden en Opgestegen Meesters). Hoe mag je met hen contact maken en hoe maken zij contact met jou. Vanuit dit mooie contact mag jij je verder ontwikkelen. Eén keer per maand ontvang je per mail een hoofdstuk met opdrachten en je mag van mij regelmatig begeleiding ontvangen.

Herken de Hemelse tekens en begeleiding, hoe kun je communiceren, leer over dromen, krachtdieren, gezondheid, natuurkracht, synchroniciteit, levenslessen, jezelf zijn, heling van jezelf en de natuur, allerlei vormen van groei en ontwikkeling. Maak je leven lichter en vloeiender door het contact met je Bron. Bij ieder hoofdstuk zijn opdrachten en oefeningen om het geheel eigen te maken. Het contactmoment mag telefonisch en/ of via de mail. Ik vraag 2x per maand hoe het gaat of ik stel een verdiepingsvraag, jij kan onbeperkt iets voorleggen wanneer je daar behoefte aan hebt. De complete cursus bevat 8 hoofdstukken in een tijdsbestek van 8 maanden. Er is een sprake van een rustig tempo, omdat het hier gaat om een innerlijk groeiproces, gecombineerd met nieuwe vaardigheden en kennis.

Ik wil graag mijn inzichten aan jou overdragen, zodat jij net als ik, dagelijks hulp en begeleiding in je leven mag ontvangen.

Meer informatie op:  http://www.cobydevegt.com/

 

Extra informatie

Gewicht ,750 g
Afmetingen 25 × 18 × 2 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zielsecho | Reflectie en groei in je werk” te beoordelen