Yoga Bolster

38,50

Of je nou de beginnende yogi of de ervaren yogi bent, in beide gevallen is een Yoga bolster fijn om te hebben.

Ter ondersteuning van de nek, armen, benen en rug kun je een bolster gebruiken.

Maat: 60×20 cm

Uitverkocht

Yoga Bolster

Een yoga bolster is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden tijdens yoga oefeningen waarbij je je rug, armen of benen belast. Een bolster zorgt dan voor extra steun en comfort. Deze grijze yoga bolster heeft een mooie print. Naast yoga oefeningen kun je een bolster ook gebruiken om je nek te ondersteunen of als steun in bed. Het ziet er ook erg mooi uit.

 

Gebruik yoga bolster

Een yoga bolster kan bij verschillende yogaoefeningen voor diepere ontspanning zorgen. Vooral de oefeningen waarbij je je rug of ledematen gebruikt, vragen wat extra ondersteuning. Een yoga bolster zorgt ervoor dat er minder spanning komt op je rug en bijvoorbeeld onder je benen.
Bij sommige oefeningen is een bolster zelfs belangrijk, zoals in houdingen waarbij je je buikspieren gebruikt. Op het moment dat je buikspieren vermoeid raken, trek je je rugspieren aan en dat is niet de bedoeling. Bij dergelijke oefeningen is de bolster onmisbaar om je rug te ontlasten.
Als je net begint met yoga, dan is het bolster kussen een handig accessoire om aan te schaffen. Je gebruikt hem voor oefeningen zoals de liggende vlinderpositie, de spinale twist en de “kinderhouding”.

 

Slapen met een yogakussen


Slapen met een yogabolster kan voor sommige mensen extra ondersteuning bieden. Vooral voor mensen die op hun zij slapen is het een fijne ondersteuning voor armen of benen.
Het yogakussen is ook een handige ondersteuning voor als je zwanger bent. Met een steeds grotere buik kan het lastig zijn om een prettige lighouding te vinden. Door op uw zij te liggen met het kussen onder uw bovenbeen (zodat het ondersteund wordt) kunt u comfortabel in slaap vallen.

Comfort tijdens het lezen en tv kijken


Een boek lezen in bed, of pijn in je rug of nek? Pak het yogakussen voor extra comfort. Een voordeel van een yoga bolster ten opzichte van een groot rolkussen is dat je er wat makkelijker ruimte voor kunt creëren. Door de leuke print en de mooie kleur is het nooit een probleem als je hem laat liggen.

Wasvoorschrift Yoga Bolster

Koud tot handwarm apart wassen nadat het binnenkussen met de vulling is verwijderd.
Navulbaar: De hoogte van het meditatiekussen kan worden aangepast door wat boekweitkaf eruit te halen of – na verloop van tijd – tijd bij te vullen

Meditatiekussen

Het woord mediteren kom je bijna overal tegen. Op de televisie, in de krant en misschien praten zelfs je vrienden erover. Maar wat is meditatie nu eigenlijk? Meditatie is een manier om tot rust te komen. Het leert je omgaan met spanning en stress en vooral om contact met jezelf te maken. Meditatie komt er in verschillende vormen en je hebt ook verschillende hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen. Op die manier wordt het makkelijker op tot innerlijke rust te komen. Enkele middelen hiervoor zijn meditatie muziek of een meditatie kussen. Er zijn verschillende soorten yoga meditatiekussens aanwezig die inspelen op de behoeften van elke persoon. De een let meer op de kleur, de ander op de zachtheid van de stof en anderen kijken hoeveel steun zo een meditatie kussen hun lichaam kan bieden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yoga Bolster” te beoordelen