Shopping Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

Workshops

Naast de consulten door onze vaste coaches, worden er ook regelmatig workshops gegeven in de winkel. 
De soort workshops verschillen per keer.

Spiritueel café

Eens per maand organiseert PranaPuur een spiritueel café in de winkel. Het café geeft de ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen. Daarnaast wordt er tijdens dit café een interessante workshop gegeven of wordt er een lezing gehouden. Of het spiritueel café kan doorgaan, is afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen van de overheid met betrekking tot het coronavirus. We laten het tijdig weten als het niet door kan gaan. Reserveer van tevoren altijd een plekje. De entreekosten kunnen overgemaakt worden bij het plaatsen van de reservering.

De zaterdag workshops

Elke zaterdag zijn er workshops in de winkel. De ene keer is het een medium, lichtwerker, energetisch therapeut of bijvoorbeeld een dierentolk, astroloog, reiki en nog veel meer.  PranaPuur wil spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk maken. Daarom zorgen we ook voor laagdrempelige kennismakingstarieven. De prijs per workshop ligt tussen de € 15 - € 20. Bekijk de agenda voor de workshops op zaterdag!

Consulten en sessies op zaterdag

Elke zaterdag zijn er consulten en sessies in de winkel. De ene keer is het een medium, lichtwerker, energetisch therapeut of bijvoorbeeld een dierentolk, astroloog, reiki en nog veel meer. PranaPuur wil spiritualiteit laagdrempelig en toegankelijk maken. Daarom zorgen we ook voor laagdrempelige kennismakingstarieven. De prijs ligt tussen de €20 - €25.

Themamiddagen en -avonden

Regelmatig organiseren we themamiddagen of -avonden in de winkel. Hier worden lezingen of workshops gegeven die wat dieper op de stof ingaan als tijdens een spiritueel café. De winkel is tijdens de thema-avonden gesloten voor winkelend publiek, zodat we een rustgevende omgeving en privacy creëren. Elke 2de zaterdag van de maand komt Karin Keur langs om meer te vertellen over de werking van edelstenen. Dit is vrije inloop. Elke maand wordt er een ander thema besproken en kan ze meer vertellen over de stenen en mineralen waar je meer over weten wilt. Je mag ook je eigen steen meenemen.

Kindercafé

Speciaal voor de kinderen heeft PranaPuur het kindercafé in het leven geroepen. Iedere maand worden er spelenderwijs allerlei leuke thema’s aangeboden.

Houd onze facebookpagina in de gaten voor de data van de workshops

Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa