Spiritueel samenkomen | 29 januari 2023

10,00

Het spiritueel samenkomen geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Thema deze maand:
De kracht van Klanken

De winkel is geopend vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

De lezing of workshop is van 14:00 tot 16:00 uur.

Zondag is vrij parkeren. 

Let op: ze zijn in januari en februari voor de deur bij Pranapuur met de weg bezig. We zijn gewoon bereikbaar, maar hou hier rekening mee qua parkeren.

(Parkeren is in Roden gratis, wel hebben wel te maken met een blauwe zone. Deze geldt alleen van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur.)

Uitverkocht

Spiritueel samenkomen | 29 januari 2023

Een keer in de maand organiseert Pranapuur het spiritueel samenkomen. Wat ruimte geeft aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn. Waarbij elke maand een workshop gegeven wordt, die een bijdrage levert aan onze (spirituele) bewustzijn en ontwikkeling.

Met deze keer het thema:

” De kracht van Klanken” door Petra Ruzius

Een middag die vanuit het Sjamanisme onze zintuigen aan het werk zet.

Petra gebruikt haar eigen stem en verschillende instrumenten om ons de kracht van klanken te laten ervaren deze middag. De meeste instrumenten zijn op een native manier gemaakt of gemaakt uit natuurlijke materialen en zo direct verbonden met de natuur en de elementen.

Natuurlijk zal ze gebruik maken van een sjamaan trommel, maar ook gaan we light-language zingen en de geluiden van Gaia ervaren.

Kortom, een middag voor de zintuigen.

Wie is Petra Ruzius

“Mijn naam is Petra Ruzius, geboren en opgegroeid in Noord-Brabant. Toen ik een kind was had ik een grote gevoeligheid en beleefde ik de wereld heel intens. Zo intens dat ik behalve in het hier en nu toen ook het talent had om contact te maken met andere werelden. Ik kreeg toekomstige gebeurtenissen te zien en tijdens mijn slaap ontmoette ik spirituele wezens.

In mijn jeugd kwam dit aanvoelen op een lager pitje te staan. Ik was bezig met mijn studie en maakte muziek in een orkest en de harmonie. Bijna alle weekenden was ik met muziek bezig of met mijn studie. Pas later kwamen alle gevoeligheden weer terug.

Door mijn gave de ruimte te geven en gevoelswerk te doen kon ik steeds meer mensen gaan begeleiden in hun proces. Het is een proces waarin ik eerst mezelf moest leren kennen alvorens ik nu anderen kan helpen.

Door het contact met mijn spirituele helpers en gidsen krijg ik datgene door wat ik intuïtief kan toepassen. Dit is de meest persoonlijke en zuivere vorm van het opdoen van spirituele kennis en vaardigheden. Doordat mijn werkwijze vanuit de Bron wordt doorgegeven is het altijd zuiver, puur en afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Doordat ik een grote verbinding ervaar met Moeder Aarde, de dieren, stenen, bomen en planten. De interesse in kruiden en alles wat Moeder Aarde te bieden heeft voel ik me zeer verbonden met het Sjamanisme.

Allerlei rituelen en helingsvormen die uit het Sjamanisme zijn ontstaan voelen voor mij heel dichtbij en als vanzelfsprekend aan. Ik voel de diepere betekenis en ervaar het gebruiksgemak. Daardoor voel ik mij ook een Sjamaan. Een Sjamaan ben je en dat word je niet zomaar. Ik voel mij geholpen en gedragen om zo ook cliënten te kunnen begeleiden met de kracht van de Sjamaan.

 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.”

Je kunt alvast een kijkje nemen op haar website: http://deharttuin.nl

We zien je graag bij deze spiritueel samenkomen.

De aanvang is vanaf 13 uur, van 14 tot 16 uur wordt de workshop gegeven.

Bijdrage is opgebouwd uit: € 5,- voor de koffie/thee en € 5,-  voor de spreker.

Parkeren is gratis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel samenkomen | 29 januari 2023” te beoordelen