Spiritueel samenkomen | 30 oktober

10,00

Het spiritueel samenkomen geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Thema deze maand:
Connect 2 Basic door Erik Mertens

De winkel is geopend vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

De lezing of workshop is van 14:00 tot 16:00 uur.

Zondag is vrij parkeren. 

(Parkeren is in Roden gratis, wel hebben wel te maken met een blauwe zone. Deze geldt alleen van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur.)

Uitverkocht

Spiritueel samenkomen | 30 oktober

Elke laatste zondag van de maand organiseert Pranapuur het spiritueel samenkomen. Wat ruimte geeft aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn. Waarbij elke maand een workshop of lezing gegeven wordt, die een bijdrage levert aan onze (spirituele) bewustzijn en ontwikkeling.

Met deze keer het thema:

Connect 2 basic, door Erik Mertens

Oktober is het thema van kou en bladeren ruimen, of zoals genoemd de natuur laat los!

Connect-2- Basic doet dit ook voor jou! Wij gaan ons in de magie onderdompelen van onze basis en nog belangrijker, vanuit daar opruimen en groeien.

Met behulp van deze vragen:

  • Wat wil ik?
  • Wat wil ik echt?
  • Wat heb ik daar voor nodig?

Naast deze vragen die jij jezelf mag stellen, vragen we je om ook een voorwerp of een foto van een voorwerp (mocht hij te groot zijn) mee te nemen, wat staat voor jouw Basis in het leven of wat representatief staat voor je Basis. Denk bijvoorbeeld ook aan een boom of familie, of waar je jezelf helemaal ‘zelf’ bij of mee kan voelen.

Voor de rest mag je het komen ervaren wat er nog meer mag gebeuren.

Heb ik je nu nieuwsgierig gemaakt ? Meld je dan snel aan.

Warme groet, Erik Mertens

Erik Mertens

“Ik heb van mijn kindertijd al een spirituele gave zoals Heldervoelend, Helderziend en kan contact leggen met overleden mensen.

Voor de rest mag ik nu eindelijk mijn gave inzetten om mensen te helpen om hun weg duidelijker te maken voor ze! Of juist ze een andere kijk te geven op hun wereld!

Verder ben ik in mijn dagelijkse leven vaak te vinden op het water voor mijn werk of op de weg. Want ik vind ontdekken namelijk geweldig! Daarnaast zijn sporten, fotografie en poëzie ook grote hobby’s van mij!”

De aanvang is vanaf 13 uur, van 14 tot 16 uur wordt de workshop of lezing gegeven.

Bijdrage is opgebouwd uit: € 5,- voor de koffie/thee en € 5,-  voor de spreker.

Parkeren is gratis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel samenkomen | 30 oktober” te beoordelen