Spiritueel samenkomen | cacao ceremonie

15,00

Het spiritueel samenkomen geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

16 april 2023: Cacao Ceremonie

De aanvang is vanaf 13:00 uur en vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur wordt de workshop of lezing gegeven.

Vrij parkeren

(Parkeren is in Roden gratis, wel hebben wel te maken met een blauwe zone. Deze geldt alleen van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur.)

Uitverkocht

Spiritueel samenkomen | Zelfbewustzijn en leiderschap

Een keer in de maand, op de zondagmiddag, organiseert Pranapuur het spiritueel samenkomen. Wat ruimte geeft aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn. Met elke keer een interessante lezing of workshop.

16 april 2023, workshop: Cacao Ceremonie

Gegeven door Yvette Duursma. Zie haar website voor meer informatie.

https://yvettecristhel.nl/

Tijdens een cacao ceremonie drinken we pure ceremoniële cacao uit Guatemala. De energie van Mama Cacao – zoals ‘ze’ ook wel wordt genoemd – wordt omschreven als helend, moederlijk en heel liefdevol. Cacao staat ook wel bekend als de ultieme hartopener. Door de inname van cacao zul je ervaren dat je meer open gaat staan voor een liefdevolle verbinding met jezelf. Een cacao ceremonie is een positieve, helende ceremonie die je verbindt met je intuïtie en je hart opent. Het ritueel helpt je in contact te brengen met je onderbewustzijn en innerlijke kracht. Ook werkt het meditatief: het kalmeert je hoofd en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand. Bijkomend voordeel is dat het je creativiteit een boost geeft. Ook heeft het vele gezondheidsvoordelen, cacao zit namelijk vol met belangrijke mineralen en spoorelementen.

Dit is wat je kunt verwachten Je wordt ontvangen in de prachtige ruimte van PranaPuur, waar een heerlijke kop thee voor je klaar staat. We beginnen om 14.00 uur met een openingsritueel en een meditatie. Vervolgens drinken we cacao met een intentie, waarbij je begeleid wordt door een visualisatie. Ook doen we enkele verbindingsoefeningen. We sluiten de cirkel rond 16.00 uur. Tips: Neem heel kort voor de cirkel geen zware maaltijd meer i.v.m. de cacao die we gaan drinken. Trek makkelijk zittende kleding aan en neem eventueel dikke sokken mee voor als je graag je schoenen uit wilt doen. Zorg voor een journal en een pen, zodat je eventuele inzichten voor jezelf kunt noteren.

Over Yvette

Deze middag wordt verzorgd door Yvette Duursma. Yvette helpt ambitieuze, bewuste vrouwen te herinneren wie ze diep van binnen zijn, wat voor hun belangrijk is en wat hun hoogste potentieel is. Ze laat ze zien dat het anders kan en geeft inzicht in de mogelijkheden. En die helderheid zet alles in beweging! Het zorgt voor verbinding, een diep vertrouwen om hun eigen pad te volgen en (financiële) vrijheid. Yvette is coach en mentor, zowel 1 op 1 als in groepsverband. Ook verzorgt zij vrouwencirkels én online trainingen. Zij is NOBCO en NLP gecertificeerd en opgeleid tot ademcoach. Wil je alvast wat meer ontdekken? Je kunt Yvette volgen via Instagram: https://www.instagram.com/yvettecristhel/

Sidenote: Bij gebruik van antidepressiva, hartklachten, zwangerschap, bloeddrukproblemen en intensieve borstvoeding wordt een hogere dosis cacao afgeraden. Ben je zwanger of heb je klachten geef dit dan uiterlijk 14 april door via [email protected]. Je kunt dan meestal wel meedoen met de ceremonie, echter met een lagere dosis cacao.

 

Praktische informatie

De aanvang van het spiritueel samenkomen is vanaf 13 uur, vanaf 14 uur tot 16 uur wordt er een workshop of lezing gegeven.

Elke maand een ander thema of onderwerp die een bijdrage levert aan onze spirituele bewustzijn en ontwikkeling.

Bijdrage voor koffie/thee is € 5,-

Bijdrage voor de spreekster en de cacao € 10,-

TicketsDan als laatste. Weet dat eenmaal gekochte tickets niet kunnen worden teruggenomen. Evenmin vindt restitutie van het aankoopbedrag plaats. Uiteraard kun je wel iemand anders voor jou in de plaats laten komen. Graag ontvang ik dan de naam en email of telefoonnummer, zodat we haar op de deelnemerslijst kunnen zetten.

Lukt dit niet? Neem dan even persoonlijk contact met mij op, zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel samenkomen | cacao ceremonie” te beoordelen