Spiritueel samenkomen | 26 februari

10,00

Het spiritueel samenkomen geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Thema deze maand: Reiki en Edelstenen, door Marjolein Koops

Tijdens deze spiritueel samenkomen gaat Marjolein ons meer vertellen over de kracht van het samenbrengen van reiki en edelstenen.

 

De winkel is geopend vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

De lezing of workshop is van 14:00 tot 16:00 uur.

Zondag is vrij parkeren. Parkeren is in Roden gratis, wel hebben wel te maken met een blauwe zone. Deze geldt alleen van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur.

Uitverkocht

Spiritueel samenkomen | 26 februari

Elke laatste zondag van de maand organiseert Pranapuur het spiritueel samenkomen. Wat ruimte geeft aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn.

Met deze keer het thema: Reiki en Edelstenen

LevensKracht bij Marjolein, de holistische praktijk voor de zelfbewuste vrouw

Veel vrouwen bij mij in de praktijk hebben het aan de buitenkant allemaal prima voor elkaar. (Mannen zijn natuurlijk ook van harte welkom) Een goede baan, gezin, een druk sociaal leven. Wat zij vaak niet laten zien is dat ze ook stress ervaren, slecht slapen, een gevoel van onrust ervaren en daardoor soms ook vage lichamelijke klachten hebben. Vaak weten zij niet goed meer waar zij nu eigenlijk echt blij van worden.

Ze hebben al van alles geprobeerd om meer rust te krijgen, een legere agenda, zoveel mogelijk leuke dingen doen.

Meestal geeft dat verlichting, maar niet altijd.

Dat wil je niet, en daarom begeleid ik vrouwen, zoals jij, in hun proces naar persoonlijke ontwikkeling.

In een reeks van therapeutische healing & reikisessies werken we aan alle aspecten van jou als mens: fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch. Zo wordt alles weer met elkaar in verbinding gebracht.

Ik help jou, je het hoofd leeg te maken en terug te gaan naar het gevoel.

Want alles waar jij naar verlangt zit al in JOU. Laat mij jou helpen dit weer te herontdekken, zodat jij: Ontdekt wie jij diep van binnen bent.

Je op eigen benen staat en niet langer afhankelijk bent van de mening van die ander. Jij ontdekt wat het met je doet als je in je eigen energie en vertrouwen stapt.

In mijn Reiki sessie maak ik geregeld gebruik van de helende kracht van edelstenen. Deze helpen bij het proces van heling. De energie is zo voelbaar. Wil jij nu meer weten over Reiki en hoe edelstenen jou kunnen helpen in jouw proces. Kom dan naar de workshop op 26 februari bij PranaPuur in Roden.

Ben jij benieuwd wat ik nog meer voor jou kan betekenen check dan mijn website: www.levenskrachtbijmarjolein.nl

Je bent altijd welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Wie is Marjolein Koops?

Bevlogen, passievol, dierenvriend, ondernemend en een echte natuurliefhebber.

Geboren in Friesland, om op te groeien in Drenthe. Norg om precies te zijn. Daar bracht ik mijn dagen veelal buiten door. Spelend op de boswal, om pas weer thuis te komen als de straat lantaarns aangingen.

Mijn hele kinder- en jeugdtijd heb ik in Drenthe gewoond om nog even een korte ommezwaai te maken naar Groningen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo kwam ik weer in Friesland terecht. Genietend van het buitenleven, de dieren en de natuur.

In Opeinde waar ik samen met mijn vriend onze hobby boerderij run, met de paarden, koeien en schapen. Genietend van het moment en daar waar ik mijn liefde en passie in kwijt kan. Daar waar de wereld eindeloos is en de natuur tot leven komt.

Genietend van al het moois dat ieder seizoen weer te bieden heeft en in het voorjaar, alle jonge dieren die dan weer geboren worden. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen.

 

Praktische informatie

De aanvang van het spiritueel samenkomen is vanaf 13 uur, vanaf 14 uur tot 16 uur wordt er een workshop of lezing gegeven.

Elke maand een ander thema of onderwerp die een bijdrage levert aan onze spirituele bewustzijn en ontwikkeling.

Bijdrage voor koffie/thee is € 5,-

Bijdrage voor de spreekster € 5,-

Parkeren is gratis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel samenkomen | 26 februari” te beoordelen