Spiritueel samenkomen | 24 april

10,00

Het spiritueel samenkomen geeft ruimte om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen, met daarbij een interessante activiteit zoals een lezing of workshop.

Thema deze maand: Huis reinigen met Kruiden door Timo Angenent

De winkel is geopend vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

De lezing of workshop is van 14:00 tot 16:00 uur.

Zondag is vrij parkeren. 

(Parkeren is in Roden gratis, wel hebben wel te maken met een blauwe zone. Deze geldt alleen van maandag t/m zaterdag van 9 tot 18 uur.)

Uitverkocht

Spiritueel samenkomen | 24 april

Elke laatste zondag van de maand organiseert Pranapuur het spiritueel samenkomen. Wat ruimte geeft aan gelijkgestemden om elkaar te ontmoeten, van gedachten te wisselen en samen te zijn.

Met deze keer het thema:

Huis reinigen met Kruiden door Timo Angenent

De meest bekende methode van huisreiniging is met witte Salie. Dit kan, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wanneer er een zware negativiteit in de woning heerst is het fijn als deze verwijderd wordt. Door jarenlange ervaring weet Timo dit op de juiste manier te doen. Timo gaat ons deze middag vertellen en laten zien hoe dit in zijn werking gaat.

Wie is Timo?

Timo is paragnost /medium, deze gave heeft hij meegekregen sinds zijn jeugd.

Hij is helderziend, helderwetend, heldervoelend en helderhorend. Timo kan rechtstreeks contact leggen met overleden personen. Hij werkt vaak samen met andere mediums/paragnosten om zo de mensen te kunnen bedienen en antwoord te geven op de vragen waar ze mee zitten.

Timo is vaak te vinden op op Paranormale beurzen. Ook gaat hij bij mensen op bezoek en geeft daar Readings sessies of Healingsessies. Ook werkt hij wel eens mee aan vermissingszaken, van personen die niet gemist kunnen worden of het die al langen tijd vermist zijn.

De aanvang is vanaf 13 uur en vanaf 14 tot 16 uur wordt er een workshop of lezing gegeven.

Elke maand een ander thema of onderwerp die een bijdrage levert aan onze spirituele bewustzijn en ontwikkeling.

Bijdrage voor koffie/thee is € 5,-

Bijdrage voor de spreker € 5,-

Parkeren is gratis

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel samenkomen | 24 april” te beoordelen