Spiritueel pakket middel

25,00

Dit persoonlijk samengestelde spiritueel pakket middel bestaat uit 5 prachtige cadeautjes:

  • Kruidenwierook zonder bamboe met houder Sereniteit
  • Mini dromenvanger naturel
  • Engel raamhanger
  • Chakra armband hematiet
  • Gouden driehoek (Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts)

Spiritueel pakket middel

Een spiritueel pakket die door de brievenbus kan, om iemand een groet te brengen.

Dit samengestelde spiritueel pakket bestaat uit:

  • Kruidenwierook zonder bamboe met houder Sereniteit
  • Mini dromenvanger naturel
  • Engel raamhanger
  • Chakra armband hematiet
  • Gouden driehoek (Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts)

 

Kruidenwierook zonder bamboe met houder Sereniteit

Song of India Bambooless Herbal Incense is gemaakt volgens Indiase traditie, waar het branden van wierook wordt toegepast om de heilzame en kalmerende werking. In de Ayurveda wordt het branden van wierook, gemaakt van kruiden, harsen, specerijen en oliën beschreven als een effectieve manier om de lucht te zuiveren en de zintuigen betoveren.

Aroma: Oceaan geur.

Dromenvanger

Een dromenvanger is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg, een indianenvolk uit Noord-Amerika.

De Ojibweg geloven dat het maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen.

Ook in deze tijd gaan we ervan uit dat tijdens de nacht, slechte dromen gevangen worden in het web van de dromenvanger. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Engel raamhanger

Deze prachtig specifiek gedetailleerde engel kan meerdere betekenissen hebben, de beschermer, de herinnering aan een geliefd persoon, troost, vertrouwen, een lichtpuntje en/of kracht. En misschien nog veel meer waar ik nu niet aan denk.

Het glaskristallen hartje onder aan de hanger staat natuurlijk voor de liefde, en wanneer deze voor het raam hangt en een glimp van de zon ontvangt, zal het een regenboog van kleurtjes in de ruimte doorgeven.

 

Chakra armband, hematiet

Elastische armband van hematiet, met een steen voor elk van de zeven chakra’s: granaat, carneool, gele aventurijn, groene aventurijn, turquoise, sodaliet, amethist.

Chakra’s kun je zien als energiecentra van ons lichaam waarlangs indrukken van buiten en binnen geabsorbeerd en verwerkt worden. In het Sanskriet betekent Chakra ‘wiel’ of ‘draaikolk van kracht’. Het goed functioneren van de Chakra’s is van groot belang om lekker in je vel te zitten.

In combinatie met de hematiet zorgt deze armband voor een stabiele, geaard balans.

 

Gouden driehoek; Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts

De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar het getal drie en de driehoek met een religieuze betekenis. Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beïnvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen.

Korte uitleg per steen

Amethist: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.

Bergkristal: heeft, door zijn neutraliteit en zuiverheid, een enorme geneeskrachtige werking.

Rozenkwarts: dé steen van de liefde.

Uitgebreide uitleg per steen

Amethist: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma’s en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en – als de steen groot genoeg is – een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Daarnaast helpt Amethist ook bij slaapproblemen, migraine en geeft rust bij nachtmerries.

Bergkristal: heeft een krachtig genezende en reinigende werking. Het kan hierdoor heel goed ondersteunen bij alle vormen van healing, energetische therapie en spiritueel werk. De steen zuivert het lichaam en de chakra’s en brengt de chakra’s in balans. Het beschermt je energieveld tegen negatieve invloeden zoals bijvoorbeeld straling van mobiele telefoons en computers, negatieve energie van mensen om je heen, milieuvervuiling en wateraders. Bergkristal stimuleert of kalmeert, afhankelijk van wat er nodig is, en brengt harmonie en balans. Het zorgt voor een heldere, geconcentreerde en scherpe geest en maakt neutraal en onbevooroordeeld en helpt je om (voor)oordelen los te laten. Naast de algemene eigenschappen van bergkristal, kan de steen geprogrammeerd worden voor elk gewenst doel of affirmatie. Ook versterkt het de werking van andere stenen. Tenslotte is bergkristal heel geschikt voor het reinigen van een ruimte of het opladen van stenen.

Rozenkwarts: is traditioneel de steen van de liefde. Niet alleen romantische liefde, maar ook liefde voor familie en vrienden, spirituele liefde en liefde voor jezelf. Het trekt liefde aan, helpt je om lief te hebben en om je open te stellen voor het ontvangen van liefde. Rozenkwarts bevordert vergeving, empathie, compassie en tolerantie, naar zowel anderen als jezelf. Hierdoor helpt het van jezelf houden en jezelf accepteren zoals je bent en vermindert het eenzaamheid. Daarnaast werkt de steen kalmerend bij boosheid, angst of stress en bevordert het geestelijke rust en emotionele genezing bij bijvoorbeeld trauma’s en verlies. Als rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. De steen wordt vaak gekoppeld aan de energie van Maria en Quan Yin. De steen is ook heel geschikt voor baby’s en kinderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel pakket middel” te beoordelen