Spiritueel pakket groot

40,00

Dit persoonlijk samengestelde spiritueel pakket groot bestaat uit 9 prachtige cadeautjes:

 • Angel dust wierook
 • Palo Santo stokje
 • Florida water (70ml)
 • Mini dromenvanger naturel
 • Engel raamhanger
 • Chakra armband hematiet
 • Rozenkwarts getrommeld
 • Ruwe amethist
 • Bergkristal ruwe punt

Spiritueel pakket groot

Een spiritueel pakket die door de brievenbus kan, om iemand een liefdevolle groet te brengen.

Dit samengestelde spiritueel kerstpakket bestaat uit:

 • Angel dust wierook
 • Palo Santo stokje
 • Florida water (70ml)
 • Mini dromenvanger naturel
 • Engel raamhanger
 • Chakra armband hematiet
 • Rozenkwarts getrommeld
 • Ruwe amethist
 • Bergkristal ruwe punt

Angel dust wierook van Green Tree

Green tree maakt de wierookgeur van de beste natuurlijke ingrediënten zoals kruiden, harsen en Indiase specerijen (masala), en is daarom één van de beste Indiase wierookmerken.

De echte Indiase wierookstokjes kunnen wat zachter en ‘poederig’ zijn dan je gewend bent. Steek je een stokje aan, dan kan het zijn dat je dit met meer aandacht moet doen dan bij ‘synthetische’ wierook. Het kan iets langer duren voor het stokje daadwerkelijk brandt.

Palo Santo

Palo Santo of heilighout zoals het ook genoemd wordt, is afkomstig van een heilige boom, de Bursera Graveolens. Je vindt deze boom in de kustgebieden van Peru, Ecuador en de Galapagos eilanden.

Palo Santo wordt al eeuwen lang door de Sjamanen gebruikt in rituelen, ceremonies en voor genezing. Net als zijn botanische neefjes mirre en frankincense is de palo santo rijk aan terpineolen die zorgen voor extra zuurstof naar de hersenen. Hierdoor geeft Palo Santo je een heerlijk positief, opwekkend en hartverwarmend gevoel.
Palo Santo werd al gebruikt in het oude Rijk der Inca’s door sjamanen en genezers vanwege zijn krachtige reinigende en zuiverende werking.
Palo Santo heeft ook een sterk beschermende werking tegen negativiteit. Met de rook verwijder je alle negatieve energie uit het huis, uit je edelstenen of rondom jezelf.

 

Florida water

Florida Water (ook wel heilig water genoemd) is een bloemen- en kruidenextract en is de perfecte energetische reiniger. Het klassieke bloemenwater is onderdeel van allerlei sjamanistische rituelen uit Zuid Amerika. Sjamanen gebruiken Agua de Florida om aura’s of ruimtes te ontdoen van zware energie.

Florida Water wordt vaak gebruikt om contact te maken met energie, geesten en gidsen. Je kunt er ruimtes mee kunnen reinigen, zodat er weer positieve energie stroomt. Florida Water heeft een beschermende werking op je energieveld of aura. Je kunt het dagelijks als spiritueel water gebruiken.

 

Dromenvanger

Een dromenvanger is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg, een indianenvolk uit Noord-Amerika.

De Ojibweg geloven dat het maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen.

Ook in deze tijd gaan we ervan uit dat tijdens de nacht, slechte dromen gevangen worden in het web van de dromenvanger. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Engel raamhanger

Deze prachtig specifiek gedetailleerde engel kan meerdere betekenissen hebben, de beschermer, de herinnering aan een geliefd persoon, troost, vertrouwen, een lichtpuntje en/of kracht. En misschien nog veel meer waar ik nu niet aan denk.

Het glaskristallen hartje onder aan de hanger staat natuurlijk voor de liefde, en wanneer deze voor het raam hangt en een glimp van de zon ontvangt, zal het een regenboog van kleurtjes in de ruimte doorgeven.

 

Chakra armband, hematiet

Elastische armband van hematiet, met een steen voor elk van de zeven chakra’s: granaat, carneool, gele aventurijn, groene aventurijn, turquoise, sodaliet, amethist.

Chakra’s kun je zien als energiecentra van ons lichaam waarlangs indrukken van buiten en binnen geabsorbeerd en verwerkt worden. In het Sanskriet betekent Chakra ‘wiel’ of ‘draaikolk van kracht’. Het goed functioneren van de Chakra’s is van groot belang om lekker in je vel te zitten.

In combinatie met de hematiet zorgt deze armband voor een stabiele, geaard balans.

 

Gouden driehoek; Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts

De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar het getal drie en de driehoek met een religieuze betekenis. Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beïnvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen.

Korte uitleg per steen

Amethist: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.

Bergkristal: heeft, door zijn neutraliteit en zuiverheid, een enorme geneeskrachtige werking.

Rozenkwarts: dé steen van de liefde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel pakket groot” te beoordelen