Spiritueel kerstpakket medium
Spiritueel kerstpakket medium

Spiritueel kerstpakket medium

25,00

Dit persoonlijk samengestelde spiritueel kerstpakket bestaat uit 5 prachtige cadeautjes:

  • Angel dust wierook
  • Mini dromenvanger naturel
  • Engel raamhanger
  • Chakra armband hematiet
  • Gouden driehoek (Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts)

Spiritueel kerstpakket

Een spiritueel kerstpakket die door de brievenbus kan, om iemand een kerstgroet te brengen.

Dit samengestelde spiritueel kerstpakket bestaat uit:

  • Kruidenwierook zonder bamboe met houder Sereniteit
  • Mini dromenvanger naturel
  • Engel raamhanger
  • Chakra armband hematiet
  • Gouden driehoek (Amethist, Bergkristal, Rozenkwarts)

 

Kruidenwierook zonder bamboe met houder Sereniteit

Song of India Bambooless Herbal Incense is gemaakt volgens Indiase traditie, waar het branden van wierook wordt toegepast om de heilzame en kalmerende werking. In de Ayurveda wordt het branden van wierook, gemaakt van kruiden, harsen, specerijen en oliën beschreven als een effectieve manier om de lucht te zuiveren en de zintuigen betoveren.

Aroma: Oceaan geur.

Dromenvanger

Een dromenvanger is een traditioneel object, oorspronkelijk afkomstig van de Ojibweg, een indianenvolk uit Noord-Amerika.

De Ojibweg geloven dat het maken en ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Eeuwenlang al maken ouders dromenvangers om boven het bedje of draagwieg van hun kinderen te hangen.

Ook in deze tijd gaan we ervan uit dat tijdens de nacht, slechte dromen gevangen worden in het web van de dromenvanger. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Engel raamhanger

Deze prachtig specifiek gedetailleerde engel kan meerdere betekenissen hebben, de beschermer, de herinnering aan een geliefd persoon, troost, vertrouwen, een lichtpuntje en/of kracht. En misschien nog veel meer waar ik nu niet aan denk.

Het glaskristallen hartje onder aan de hanger staat natuurlijk voor de liefde, en wanneer deze voor het raam hangt en een glimp van de zon ontvangt, zal het een regenboog van kleurtjes in de ruimte doorgeven.

 

Chakra armband, hematiet

Elastische armband van hematiet, met een steen voor elk van de zeven chakra’s: granaat, carneool, gele aventurijn, groene aventurijn, turquoise, sodaliet, amethist.

Chakra’s kun je zien als energiecentra van ons lichaam waarlangs indrukken van buiten en binnen geabsorbeerd en verwerkt worden. In het Sanskriet betekent Chakra ‘wiel’ of ‘draaikolk van kracht’. Het goed functioneren van de Chakra’s is van groot belang om lekker in je vel te zitten.

In combinatie met de hematiet zorgt deze armband voor een stabiele, geaard balans.

 

Gouden driehoek; Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts

De stenen – als drie-eenheid – zijn enerzijds terug te herleiden naar het getal drie en de driehoek met een religieuze betekenis. Anderzijds verbinden de drie stenen zich onderling en dit vormt daarmee een solide basis. Deze solide energiestroming is sterk en afhankelijk van de grootte van de stenen kan er mogelijk een heel huis mee beïnvloed worden. Beïnvloeden in de zin van balans brengen en houden in de aanwezige energiestromen.

Korte uitleg per steen

Amethist: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust.

Bergkristal: heeft, door zijn neutraliteit en zuiverheid, een enorme geneeskrachtige werking.

Rozenkwarts: dé steen van de liefde.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritueel kerstpakket medium” te beoordelen