Spiritualiteit, voor iedereen

29,00

Spiritualiteit, voor iedereen is een boek dat met de intentie is geschreven om spiritualiteit te versimpelen en toegankelijk te maken voor iedereen. En hierin handvatten aan te reiken waarmee iedereen zichzelf kan bevrijden van illusies. Om in jouw authentieke kracht te komen, zodat jij zelf vorm kan geven aan het leven waar jouw hart blij van wordt!

Uitverkocht

Spiritualiteit, voor iedereen

Dit boek is met de intentie geschreven om spiritualiteit te versimpelen en toegankelijk te maken voor iedereen. En hierin handvatten aan te reiken waarmee iedereen zichzelf kan bevrijden van illusies. Om in jouw authentieke kracht te komen, zodat jij zelf vorm kan geven aan het leven waar jouw hart blij van wordt!

We hoeven slechts meer van onszelf te houden door ons bewustzijn te verruimen, “hoe groter de horizon des te mooier de zon opkomt”. Dit boek neemt je in drie delen mee hoe je dit kunt gaan doen. Het staat vol mooie inzichten en praktische tips om jouw reis bewuster te gaan beleven. Zo kunnen steeds meer van ons kiezen voor liefde, inclusiviteit, vrijheid en plezier, wat ieder ten goede zal komen.

Het is geschreven vanuit de ervaringen van Aldo Houtkamp, die werkzaam is als holistische- & systemische paardencoach. In dit werk heeft hij ingezien dat alles altijd van, door en met liefde wordt gedaan. Hij werkt intuïtief, afgestemd op het moment vanuit helder voelen, zien en weten.

“Leef je authentieke zelf!

Jij mag er zijn, want je bent er al!

Ik coach jou hoe je je

authentieke zelf kunt zijn.

Kijkend vanuit heelheid.

Wordt meester over jezelf!”

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Spiritualiteit, voor iedereen” te beoordelen