Reed Diffuser Moroccan Spice

15,95

Ashleigh & Burwood

Reed Diffuser Moroccan Spice. De spannende aroma’s van een Marokkaanse souk gecombineerd met een rijke mix van kleverige honing, nootmuskaat en bergamot. agar en sandelhout voegen aardse diepte toe.

  • Inhoud Fles 150 ml
  • Hoogte van de fles : 14 cm
  • Hoogte van de fles inclusief stokjes: 28 cm

Alle Ashleigh & Burwood Reed Diffusers geven ongeveer 3/4 maanden geur af.

Uitverkocht

Ashleigh & Burwood

Ashleigh & Burwood Reed Diffuser Moroccan Spice

150 ml

Ashleigh & Burwood Reed Diffuser 150 ml Moroccan Spice, De spannende aroma’s van een Marokkaanse souk gecombineerd met een rijke mix van kleverige honing, nootmuskaat en bergamot. agar en sandelhout voegen aardse diepte toe.

  • Inhoud Fles 150 ml
  • Hoogte van de fles : 14 cm
  • Hoogte van de fles inclusief stokjes: 28 cm

Alle Ashleigh & Burwood Reed Diffusers geven ongeveer 3 maanden geur af.

 

Ashleigh & Burwood Reed Diffusers zijn makkelijk en eenvoudig in gebruik. De Ashleigh & Burwood Reed Diffusers ook wel geurstokjes genoemd is een decoratieve manier om een aangename geur in de door uw gewenste ruimte in het huis te verspreiden.

De natuurlijke reeds (de stokjes) absorberen de geurolie en zullen daarom de gekozen geur verspreiden in de door uw gekozen ruimte. De geurolie word door de reeds door capillaire werking omhoog gezogen. Daardoor raken de reeds verzadigd met geurolie waardoor de geur zich zal verspreiden.

De Ashleigh & Burwood geurolie heeft ongeveer 3 tot 4 maanden werking , het enige wat u hoeft te doen is af en toe even de stokjes om te keren.

Ashleigh & Burwood Reed Diffusers

Ashleigh & Burwood Reed Diffusers zijn een makkelijke en decoratieve manier om een aangename geur in uw huis te verspreiden.

 

Natuurlijk ook te koop bij Pranapuur: de geurlampen van Ashleigh&Burwood.

Niet alleen een sieraad voor in je huis, maar ook nog een reinigende werking!

Hoe zuivert de geurlamp de lucht?

De oorsprong van de geur lamp gaat terug tot 1898 toen een Franse apotheker  het katalytische verbranding systeem uitvond om de lucht te desinfecteren in de ziekenhuizen.De originele modellen waren gemaakt van kristal of glas en  met dezelfde methode van zuivering die vandaag de dag wordt gebruikt: Diffusion door Catalyic Combustion.

De katalytische brander vangt en vernietigt de moleculen die geuren dragen. Het mengen van de lucht en de beweging van convectie zorgt ervoor dat geuren  worden vernietigd als Airbourne micro-organismen. Katalytische Fragrance Lampen  zuiveren eigenlijk de lucht voordat  ze deze parfumeren.

In de jaren 1920 kregen ontwerpers  de opdracht om esthetische flessen te creëren  om  aan particuliere consumenten aan te bieden. De lampen, die eerder uitsluitend in een industriële omgeving reinigden en zuiverden , kwamen nu  in de prive-woningen.

Terwijl de luchtverfrissers en room sprays meestal  geuren maskeren, zuiveren, reinigen en parfumeren Katalytische Lampen   de lucht in een groot gebied. Geuren  die in huis  door koken, huisdieren, tabak en het worden geproduceerd kunnen veilig en effectief verwijderd  worden met behulp van Ashleigh & Burwood Katalytische lampen.

Na een halfuur branden van de Fragrance lamp van Ashleigh & Burwood is 99,9% van de tabaks hinder verdwenen. Uigaande van een gemiddelde huiskamer. Geloven deden wij dit zelf ook niet toen de vertegenwoordiger met deze wonderlamp kwam. Wij kregen een lamp en een olie op proef en hebben deze uitgetest in de winkel en in onze woonkamer. Wij waren zo enthousiast over de lamp dat wij de hele collectie (meer dan 100 lampen en meer dan 60 geuren) in onze winkel opnamen.

Werkt de Ashleigh & Burwood lamp ook tegen bacteriën?

Ja, de Ashleigh & Burwood geurlamp helpt echt de lucht te reinigen en te zuiveren. Onafhankelijke tests uitgevoerd voor Ashleigh & Burwood geven de volgende resultaten voor vernietiging van lucht micro-organismen na het testen onder laboratorium omstandigheden:

  • Huis stof mijt – 99% sterfte cijfer na 90 minuten
  • Escherichia coli bacteriën (e. coli)-99% sterfte cijfer na blootstelling van 3uur
  • Vijf soorten schimmel sporen  Aspergillus niger-61,5% sterfte cijfer ?Eurotium amsterdami – 79,6% sterfte cijfer  Stachybotrys charta – 99,9% sterfte cijfer  Penicillium crustosum – 99,9% sterfte cijfer  Chaetomium globosum – 99,9% sterfte cijfer
  • Rooklucht: De technologie van de katalytische branders zoals toegepast in de Ashleigh & Burwood branders is uiterst doeltreffend voor het verwijderen van rookhinder afkomstig van tabak: Meer dan 99,9% vermindering na 30 minuten gebruik

Nota: Testen uitgevoerd onder bepaling van ISO 17025 door het AIHA geaggregeerd labaratorium.Volledig test rapport en methodiek zijn gearchiveerd. Datum van de test: mei 2008

Extra informatie

Gewicht 0,400 g
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 28 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Reed Diffuser Moroccan Spice” te beoordelen