Your Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

Persoonlijke ontwikkeling

PranaPuur is méér dan een winkel. Want het is belangrijk dat mensen zich goed voelen en helemaal zichzelf zijn. Daarbij hoort een steuntje in de rug. Bijvoorbeeld door middel van coaching en of een energetische massage. Ook daarvoor ben je welkom bij PranaPuur.
De combinatie van de winkel, waar je producten koopt om jezelf beter te voelen, en de praktijkruimte waar diverse therapeuten werken, maakt het plaatje compleet. Ze zijn als Yin en Yang. Het zal per persoon verschillen welk aspect meer aandacht krijgt. Zo biedt PranaPuur een totaalpakket aan welbevinden. De cadeautjes die je jezelf geeft, kunnen elke vorm aannemen.

Ik heb die persoonlijke ontwikkeling zelf ook meegemaakt. En ik weet als geen ander dat je gelukkiger wordt en dichter bij jezelf komt door goed voor jezelf te zorgen en jezelf te ontwikkelen. Ieder mens wil gezien en gehoord worden. En ieder mens zou zichzelf de moeite waard moeten vinden. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij PranaPuur.

Praktijkruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Om die persoonlijke ontwikkeling te faciliteren en te ondersteunen, is er achter in de winkel een praktijkruimte ingericht voor coaching, consulten en workshops. Hier zijn regelmatig mediums, spiritueel werkers, lichtwerkers, energetisch therapeuten enz. aan het werk. Zij kunnen je op verschillende manieren helpen bij je ontwikkeling.

De missie van PranaPuur

Je hebt allang in de gaten wat de missie van PranaPuur is. Ik wil een bijdrage leveren aan jouw persoonlijke groei. Ik wil je ondersteunen wanneer je het moeilijk hebt en antwoorden zoekt. Zodat je je eigen levenskracht en energie gaat ervaren. Laat PranaPuur je steun en toeverlaat zijn. Ook als het goed met je gaat, is het mooi om dat te delen en samen te ervaren. Dan wil ik je graag nog verder brengen. De missie van PranaPuur is om één grote bron van positieve energie te zijn. Als mensen de deur uitgaan, wil ik dat ze zich gelukkig voelen en positief gestemd zijn.

Daarvoor moet je natuurlijk wel zelf aan het werk. Met de workshops en consulten krijg je altijd een extra duwtje in de rug. En natuurlijk kom je regelmatig terug om weer wat positieve energie bij te tanken. Zie ik je binnenkort om een cadeautje voor jezelf halen?

In de praktijkruimte biedt PranaPuur diverse sessies aan, zoals: 

  • Energetische massage
  • Therapeutische massage
  • Magnetiseren 
  • Numerologie 
  • Kinesiologie  
  • Astrologie  

Bekijk de workshops die PranaPuur organiseert. Op de pagina coaching lees je meer over magnetiseren en numerologie en de meerwaarde die ze kunnen hebben in je leven. Volg je PranaPuur op Facebook, dan heb je de agenda en updates over de winkel altijd bij de hand

Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa

Wij gaan sluiten!

De winkel sluit op 1 oktober, maar we werken vol enthousiasme aan een spannend nieuw concept!