Pakketje geluk

9,95

Verras iemand die wel wat geluk kan gebruiken.

Bijvoorbeeld als iemand op reis gaat, als iemand het moeilijk heeft of gewoon omdat je iemand veel geluk wenst.

Met dit pakketje geluk geef je iemand sowieso een positieve vibe mee.

 • Sjamanen flesje
 • Chinese geluksmunt
 • Aartsengel Gabriël op munt
 • Geluksboontje
 • 3 gelukssteentjes met lieveheersbeestje/klavertje/hoefijzer
 • gelukspoppetje

Uitverkocht

Pakketje geluk

Verras iemand die wel wat geluk kan gebruiken.

Bijvoorbeeld als iemand op reis gaat, als iemand het moeilijk heeft of gewoon omdat je iemand veel geluk wenst.

Met dit pakketje geluk geef je iemand sowieso een positieve vibe mee.

Het pakketje bestaat uit:

 • Sjamanen flesje
 • Chinese geluksmunt
 • Aartsengel Gabriël op munt
 • Geluksboontje
 • 3 gelukssteentjes met lieveheersbeestje/klavertje/hoefijzer
 • gelukspoppetje

 

Wat is een sjamanen flesje?

Deze traditionele talisman met kleurrijke inhoud wordt door de indianen gebruikt om geluk en voorspoed te brengen. Het geluksflesje bevat wortels van planten, zaden en andere natuurlijke materialen en amuletten. Traditioneel gezien heeft elk voorwerp en elke kleur een eigen betekenis en functie. Bij ieder geluksflesje wordt een kaartje geleverd waarop wordt uitgelegd wat de verschillende symbolen en kleuren betekenen.

Betekenis chinese geluksmunt:

De chinese geluksmunt wordt gezien als teken voor rijkdom, geluk, en succes zowel op het persoonlijke vlak als zakelijk. Door een chinese geluksmunt in uw portomonnee te dragen zou u niet alleen u al verworven rijkdom beschermd zijn, maar zou dit zich ook vermenigvuldigen.

Wie is aartsengel Gabriël?

Aartsengel Gabriël is een van de 15 aartsengelen. Deze engel is zowel gekend in de islam als in het christendom. Aartsengelen hebben voornamelijk als doel, jou als mens te begeleiden op je levenspad. Elke aartsengel helpt je op een ander levensgebied. Aartsengel Gabriël brengt voornamelijk duidelijkheid, inspiratie en kracht in je leven. Deze liefdevolle engel heeft zowel een vrouwelijke als mannelijke energie. Zijn kleuren zijn wit en koper.

Waarmee kan deze engel je helpen?

Gabriël kan je op verschillende manieren helpen. Doordat hij de engel van kracht en inspiratie is, helpt hij voornamelijk creatieve mensen om nieuwe inzichten te krijgen. Als je dus vast zit op creatief gebied, dan kan je aartsengel Gabriël aanroepen om je te helpen. Ook als je niet zo creatief bent, kan je hem aanroepen, want hij kan je een beter inzicht geven over welke richting je in je leven moet uitgaan. Velen onder ons spenderen een groot deel van hun leven aan de zoektocht naar wie ze écht zijn. Dit proces verloopt niet altijd van een leien dakje. Op dat moment kan Gabriël je de juiste hulp bieden.

Ook als je met een probleem zit, waar je geen oplossing voor lijkt te vinden, kan Gabriel ervoor zorgen dat je opnieuw creatieve inzichten krijgt, waarmee problemen verholpen worden. Aartsengel Gabriël kan je ook gebruiken als heler. Heb jij het moeilijke om iemand los te laten of heb je gebrek aan zelfvertrouwen? Dan kan hij je de kracht geven die je nodig hebt.

Gelukspoppetjes

De oorspronkelijke betekenis van gelukspoppetjes kent 2 verschillende versies; de ene versie zegt dat de gelukspoppetjes oorspronkelijk komen van de stam van de Maya’s komen en dat ze deze cadeau gaven aan hun dierbaren, zodat deze het gelukspoppetje onder hun kussen kunnen leggen om tijdens de slaap de zorgen weg te nemen.

De andere versie van de oorsprong van de gelukspoppetjes is dat ze uit Bangladesch komen en dat er een gelukspoppetje aan de kinderen wordt gegeven. Die kinderen zouden het gelukspoppetje onder hun kussen leggen, ook om hun zorgen weg te nemen.

Het lijkt er dus wel op dat alle versies de zelfde gedachte hebben.

Vandaag de dag gebruiken we de gelukspoppetjes juist overdag, een klein gebaar, bijvoorbeeld als traktatie, bedankje bij afscheid op school, aan een sleutelbos, bij een kaartje aan een zieke of geboorte, grabbelton cadeautjes of bedankje bij een bruiloft. Leuke kleine cadeautjes, een klein gebaar, groot geluk! Dit is een klein cadeautje met een groots gebaar.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pakketje geluk” te beoordelen