Shopping Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

Wees welkom bij PranaPuur

PranaPuur staat volledig in het teken van natuurlijke, eerlijke en bewuste producten. Je vindt de leukste cadeauwinkel van Roden in de Heerestraat 30.

De start van PranaPuur

PranaPuur bestaat al een aantal jaren, maar heeft deze naam pas sinds 2020. De winkel zou de deuren sluiten, en dat zou zonde zijn. Daarom besloot ik om hem over te nemen. Inmiddels is de winkel opnieuw ingericht en zijn de producten, consulten en workshops helemaal afgestemd op mijn visie en ideeën. Want PranaPuur is veel méér dan een winkel. In de praktijkruimte zijn er regelmatig workshops, consulten, coaching en nog veel meer. Daarover vind je op deze website de nodige informatie.

PranaPuur is anders dan anders

PranaPuur is niet een standaardwinkel. Alles wat PranaPuur aanbiedt, staat in het teken van spiritualiteit, duurzaamheid en natuurlijke, eerlijke producten. De milieuvriendelijke producten maken PranaPuur toegankelijk voor een groot publiek. Want hoewel niet iedereen belangstelling heeft voor spiritualiteit, voelt iedereen zich wel welkom bij PranaPuur. Mensen die milieubewust zijn en mensen die een natuurlijk en duurzaam cadeautje willen geven, kunnen goed terecht in de winkel.  

Online bestellen in de webshop

PranaPuur heeft ook een eigen webshop waar je alle producten kunt bestellen. Hiermee zijn ze nog toegankelijker. In de webshop vind je alle producten die ook in de winkel te koop zijn. Ook kun je er cadeaupakketten bestellen. Je kunt kiezen uit cadeaupakketten met uiteenlopende thema’s, zoals ‘boeketten’ die zijn opgebouwd uit heerlijke chocolaatjes en verschillende smaken thee. Een perfect cadeautje voor je jarige moeder, verdrietige vriend of behulpzame buurman. En wat dacht je van zo’n smaakvol relatiegeschenk voor klanten en/of medewerkers? Uiteraard met een persoonlijke boodschap erbij.

Natuurlijk heeft PranaPuur veel meer dan standaardpakketten. Ik stel graag een persoonlijk pakket voor je samen, compleet met een handgeschreven kaartje. Bel 050 3645 982 om de mogelijkheden te bespreken.

Coaching en workshops

In de gezellige winkel kun je ook terecht voor coaching en workshops. Ze hebben altijd te maken met groei, bewustwording en spirituele ontwikkeling. Ervaren coaches gaan regelmatig aan het werk in de praktijkruimte en komen regelmatig met nieuwe thema’s. Bekijk de online agenda om te weten wat er de komende tijd op de planning staat.

Proef en zie

Natuurlijk, eerlijk en bewust

De producten in de winkel zijn natuurlijk, eerlijk en bewust

Workshops en consulten

De workshops en consulten in het teken van zelfontplooiing

Toegankelijk voor iedereen

Het aanbod in de winkel is groot en zo is er voor elk wat wils

Persoonlijke service

Persoonlijke service is wat Tea belangrijk vindt

het gezicht achter pranapuur

Het gezicht achter PranaPuur? Dat ben ik, Tea Lindeman. Spiritualiteit heeft altijd al mijn interesse gehad en toen het overnemen van de winkel op mijn pad kwam, was dat een bijzondere kans die ik niet kon laten liggen. Het was zeker geen toeval!

Met passie en plezier sta ik dagelijks in de winkel om bezoekers welkom te heten en persoonlijk te adviseren. Of het nu gaat om een cadeautje of een spiritueel vraagstuk, ik wil iedereen een luisterend oor bieden en helpen. 

Duurzaamheid, milieubewustzijn en eerlijkheid zijn belangrijk voor mij. Door natuurlijke en bewuste producten te verkopen die daarbij aansluiten, blijf ik trouw aan mezelf en draag ik mijn steentje bij aan een betere wereld.

Ik heb het geluk om in de leukste winkel van Roden te staan en de leukste baan te hebben die er is. Ook ben ik numeroloog en geef ik consulten. Ik weet als geen ander dat persoonlijke ontwikkeling je gelukkiger maakt. Groei brengt je dichter bij jezelf. Dat gun ik iedereen. Daarom vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij PranaPuur.

Zie ik je binnenkort in de winkel?

Ik kwam bij Tea met de coachvraag om duidelijk te krijgen wat ik wil en het maken van keuzes. Tea voelde goed aan wat nodig is. Ze geeft duidelijke en leuke opdrachten. Laat jezelf de oplossing bedenken. Ze houdt je een spiegel voor.
Duidelijkheid krijgen
Ik kwam bij Tea voor hulp om een keuze te maken. Gedurende het gesprek kwam verdriet van gemiste liefde van mijn ouders naar boven. Toen dat eruit kwam voelde ik me heel erg gesteund en was ik blij dat ik het kon laten zien. Ik had dat nooit ergens gedurfd. Allemaal te danken aan Tea.
Het maken van een keuze
Tea gaf me vertrouwen terug in mezelf. Ik heb mijn leven in eigen hand en ik ben wie ik ben, mijn aard zal niet veranderen. Ik vond Tea prettig in de omgang, ze laat jezelf nadenken. Succes! Er zal een wereld voor je opengaan.
Zelfvertrouwen
Ik kwam bij Tea voor hulp om een keuze te maken. Gedurende het gesprek kwam verdriet van gemiste liefde van mijn ouders naar boven. Toen dat eruit kwam voelde ik me heel erg gesteund en was ik blij dat ik het kon laten zien. Ik had dat nooit ergens gedurfd. Allemaal te danken aan Tea.
Workshop ' Het pad van de ontspanning'
Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa