Numerologie | Tea Lindeman

Numerologie | Tea Lindeman

20,00

Numerologie | Tea Lindeman

Tijdens deze consulten numerologie kun je kennis maken met wat jouw geboortedatum en/of geboorte naam jouw te vertellen heeft.

Een consult duurt ongeveer een half uur.

 

Wissen

Beschrijving

Numerologie | Tea Lindeman

Tea is naast dat ze eigenaar is van PranaPuur ook numeroloog en geeft consulten waarbij je meer over numerologie leert en over jezelf. 

Numerologie ‘De leer der getallen’

Wat is Jongeren Numerologie?

Een geboortedatum zegt veel over een persoon en maakt het mogelijk om dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en bewuster te beleven. Dat is ook een belangrijk doel van numerologie. De bewustwording die daaruit volgt. Je kijkt vanuit een andere hoek naar zowel je eigen leven als het leven van anderen. 

De grootste informatiebron is de geboortedatum. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de geboortedag, -maand, -jaar en het bestemmingsgetal (of het karmische getal of lotsbestemming). Het bestemmingsgetal vertelt wie je bent, wie je zou willen zijn en wat jouw lessen zijn om dat te bereiken. Het bestemmingsgetal hoort bij jou en dat zul je ook ervaren tijdens de consulten. Het bestemmingsgetal wordt gevormd door de som van de dag, de maand en het jaar van jouw geboortedatum. 

Bij de numerologie maken we niet alleen gebruik van alles wat je met de geboortedatum te maken heeft, maar ook de namen van iemand worden bekeken en uitgewerkt. De namen die iemand draagt, vertellen iets over de persoon. In de numerologie zitten daar bijvoorbeeld de uitstraling, karmische lessen, je sleutel getal en nog veel meer onder verborgen.

Hoewel de naam doet vermoeden dat er alleen met getallen wordt gewerkt, wordt bij deze methode, Jongeren numerologie, ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren. Omdat iedereen anders is, kan het zijn dat de een meer heeft met kleuren of dieren terwijl de ander meer aangetrokken is tot getallen. Ook kunnen de onderdelen elkaar versterken. Samen zorgen ze voor inzicht en bewustwording.  

Een consult kost €20

Het is ook mogelijk om een uitgebreid consult te boeken, waarbij we meer de diepte in gaan.

Hiervoor kun je persoonlijk een afspraak maken; telefonisch, per mail of in de winkel.

Extra informatie

Datum

4 mei 9:15 uur, 11 mei 9:15 uur, 18 mei 9:15 uur, 25 mei 9:15 uur, 1 juni 9:15 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Numerologie | Tea Lindeman” te beoordelen