Light Up your life kaars | Angel oil

12,00

De Light up your Life sentiment kaarsen zijn gemaakt van “100% natural and vegetable wax”.

De Light Up your life kaars | Angel oil zit in een mooi glazen pot en is af te sluiten met een houten bamboe deksel met daarin een gegraveerde persoonlijke tekst.

Brandduur: tot 35 uur

Nog maar 2 op voorraad!

Light Up your life kaars | Angel oil

De Light up your Life sentiment kaarsen zijn gemaakt van “100% natural and vegetable wax”. De kaars zit in een mooi glazen pot en is af te sluiten met een houten bamboe deksel met daarin een gegraveerde persoonlijke tekst. Een innovatief cadeau-idee om voor een speciaal persoon of een speciale gelegenheid een eigen sentimentkaars samen te stellen.

De kaars wordt in de winkel verkocht in combinatie met een Light up your Life deksel.

Brandduur: tot 35 uur.

Gebruiksaanwijzing: Light Up your life kaars | Angel oil

Knip het lont voor ieder gebruik tot op ongeveer 5-10 mm. Verplaats of steek uw kaars nooit aan totdat de vlam uit is en de was volledig vast zit. Houd uw kaarsen uit de buurt van tocht en brand niet in de buurt van ontvlambaar materiaal. Zorg ervoor dat de was geen getrimde lonten, lucifers of andere objecten bevat. Gebruik altijd een geschikte houder op een stabiel, hittebestendig oppervlak. Laat bij het branden van de kaars de was tot de buitenranden van de pot samensmelten, zo voorkom je tunneling. Brandt de kaars nooit uit het zicht. Wanneer je de kamer verlaat, blaas het kaarsje dan uit.

Tip: maak het glas na gebruik goed schoon. De deksel is zodanig gemaakt dat het glas volledig afgesloten wordt. Het potje met deksel kunt u nu gebruiken om bijvoorbeeld kruiden e.d. in te bewaren.

 

Extra informatie

Gewicht 150 g
Afmetingen 7,5 × 7,5 × 8 cm
Bamboe Deksel

Fabulous friend, Lieve vriendin, Enjoy life, Thinking of you, Geweldige vriend, Speciaal voor jou, You're amazing, Ik denk aan jou, van harte Gefeliciteerd, Thanks a million, Speciaal voor jou, Live, Love, Sparkle, Friendship…, Love you to the moon…, Blanco, Dikke knuffel

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Light Up your life kaars | Angel oil” te beoordelen