Herbal Cacao Ceremonial Grade Mucuna & Cacao

16,95

Herbal Cacao Ceremonial Grade Cacao 

Pasion

 • Ontsteek je passie
 • Schijn helder
 • Deel de liefde

 

Medicinale chocolade drank

Deze authentieke drank kan worden gebruikt als een voedingssupplement, een spiritueel hartmedicijn of ook wel gewoon gezegd; de meest eerlijke en echte cacao ter wereld.

Uitverkocht

Herbal Cacao Ceremonial Grade Mucuna & Cacao

Pasion

 • Ontsteek je passie
 • Schijn helder
 • Deel de liefde

Cacao wordt beschouwd als een heilige plant in de oude Maya-landen. De inheemse Maya-bevolking gebruikt Cacao al voor duizenden als plantmedicijn voor het fysieke, mentale en spirituele lichaam. Nog steeds worden de verbazingwekkende gezondheids- en spirituele voordelen ervan wereldwijd geëerd.

De Ceremonial Grade Cacao van Herbal Cacao is afkomstig van inheemse Maya-stammen, uit Zuid-Belize. De cacaoboom, ook wel “Cucu” genoemd, is een nationale boom in hun gemeenschap en groeit in perfecte harmonie samen met ananas-, vanille- en tabaksbomen, die de subtiele tonen gaven aan deze fijn smakende en zeldzame cacaoboon. Alles op hun land wordt natuurlijk / biologisch en in biodiversiteit verbouwd, wat de perfecte voorwaarde is voor cacao om te bloeien.

De boeren van de inheemse Maya-familie geven hun kennis over de heilige planten van generatie op generatie door en oogsten hun cacao met diep respect voor “La Madre Tierra”, waarmee ze biologische en duurzame landbouw in hun hele gemeenschap ondersteunen.

Om niet alleen deze zeldzame cacaosoort (die wordt bedreigd door grote cacaocoöperaties) te beschermen, maar ook het leven van de inheemse Maya-families, en biologische en duurzame cacao te ondersteunen; Voor deze bijzondere cacaobonen wordt een hoge prijs betaald.

INGREDIËNTEN

Mucuna pruriens: is een adaptogene peulvrucht die al duizenden jaren wordt gebruikt als superfood voor nutriëntendichtheid, energie en stemmingsverbetering. Mucuna Pruriens is een van de weinige natuurlijk voorkomende en meest geconcentreerde bronnen van L-Dopa, zoals in dopamine, een neurotransmitter die een gevoel van vreugde en gelukzaligheid opwekt. Mucuna helpt bij de mannelijke vruchtbaarheid, het libido werkt als een krachtige adaptogene stof en wordt beschouwd als een krachtige nootropic om de gezondheid van de hersenen te ondersteunen.

Roos: Deze bloem heeft een positieve werking op lichaam, geest en huid en wordt al sinds de oudheid gebruikt. Rozen zijn niet alleen een universeel symbool van liefde maar ook een natuurlijk afrodisiacum. Volgens Ayurveda, rozenblaadjes zijn zeer effectief in het helpen van een persoon om zich seksueel actief te voelen door te handelen op twee essentiële punten dosha’s in ons lichaam, die op hun beurt het hart, de geest en het zenuwstelsel reguleren. Roos helpt ook bij de spijsvertering.

Vanille: Cacao en vanille gaan samen zoals Romeo en Julia. Het ruiken van vanille kan kalmerende effecten hebben op de geest. Zowel de Azteken als de Maya’s gebruikten vanille om de hartopenende effecten van cacao te versterken, omdat ze geloofden dat het toevoegen van vanille lustopwekkende effecten zou geven.

 

INSTRUCTIES

Stap 1:

Kies je dosering

 • 1 zakje bevat 100 gram
 • 5-10 gewone drinkporties van elk 10-20 gram
 • 2-3 krachtige ceremoniële doses van elk 33,3-50 gram

Stap 2:

Voeg warme vloeistof toe

 • Water
 • (Plant)melk
 • Kruidenthee

[Kook de vloeistof niet, anders verlies je de meeste magie]

Stap 3:

Blend / klop de magie

 • De cacao is al krachtig gekruid met: Mucuna Pruriens, Roos, Vanille.
 • Voeg gerust nog andere zoetstoffen/kruiden/specerijen naar keuze toe.

Dosage Herbal cacao

Extra informatie

Gewicht 100 g

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal Cacao Ceremonial Grade Mucuna & Cacao” te beoordelen