HEAL

24,50

Het boek bij de film ‘HEAL’

Verander je bewustzijn, verander je lichaam, verander je leven!

Nederlandse uitgave 2020

Het is tijd om veel bewuster te gaan kijken naar de oorzaken van de heersend epidemie van chronische ziekten, en te onderzoeken wat er op het gebied van genezing echt mogelijk is.

Met bijdragen van onder meer Deepack Chopra, Marianne Williamson, Bruce Lipton, Joe Dispenza, Gregg Braden, Anita Moorjani en Anthony William

Uitverkocht

HEAL

Gebaseerd op de gelijknamige documentaire neemt het boek Heal ons mee op een baanbrekende wetenschappelijke en spirituele reis die ons een nieuwe begrip geeft van de wonderbaarlijke aard van het menselijk lichaam en ons zelfgenezende vermogen. We leren dat onze gedachten, overtuigingen en emoties grote invloed hebben op onze gezondheid, en dat we veel meer controle hebben over ons welzijn dan we tot nu toe hebben gedacht.

In Heal laat de documentairemaker en schrijver Kelly Noonan Gores vooraanstaande wetenschappers en spirituele leraren aan het woord. Deze briljante geesten vertellen over de talloze behandelmethoden, onderzoeken en ontdekkingen die laten zien dat genezing zeer complex en persoonlijk kan zijn, maar ook van het ene op het andere moment spontaan kan plaatsvinden. Daarnaast worden twee mensen met ernstige diagnoses gevolgd. Hun ontroerende en opzienbarende genezingsprocessen ontkrachten alles wat we tot nu toe over genezing dachten te weten.

Dit boek biedt hoop en alternatieven voor de vele mensen die lijden aan een grote verscheidenheid aan chronische ziekten. We zijn geen slachtoffer van onveranderlijke genen en we moeten onszelf geen beangstigende prognose aanpraten of laten aanpraten!

Kelly Noonan Gores

Kelly werkt al twintig jaar in de entertainmentindustrie. In 2012 maakte ze een carriereswitch en ging ze schrijven, regisseren en produceren en richtte ze Elevative Entertainment op. Hiermee wilde ze bewust media in het leven roepen die informeren, inspireren en mensen in hun kracht zetten. Ze ziet Heal als haar grootste passie en levenswerk. Dit is Kelly haar eerste boek.

“Dit boek is opgedragen aan jou, de lezer, ongeacht waar je je bevind in je genezingsproces. Ik hoop dat het de krachtige innerlijke genezer in je laat ontwaken en je ondersteunt op je weg terug naar een stralende gezondheid.”

Kelly Noonan is zelf gepromoveerd en heeft meer dan 1500 gevallen van ‘radicale remissies’ van kanker (o.a. als gevolg van alternatieve geneeswijzen en meditatie) onderzocht. In haar onderzoek heeft ze 9 consistente factoren ontdekt die aanwezig waren in de processen van deze remissies:

  1. Het radicaal veranderen van je voedingspatroon
  2. Het in eigen hand nemen van je gezondheid
  3. Het volgen van je intuïtie
  4. Het gebruiken van kruiden en supplementen
  5. Het loslaten van onderdrukte emoties
  6. Het versterken van je positieve emoties
  7. Het omarmen van sociale ondersteuning
  8. Het verdiepen van je spirituele verbinding
  9. Het hebben van sterke redenen om te leven

“Met dit boek wil ik je bewuster maken en laten zien wat er werkelijk ten grondslag ligt aan de epidemie van chronische ziekten, en wat er daadwerkelijk mogelijk is qua genezing. Volgens recent wetenschappelijk onderzoek zijn we niet altijd het slachtoffer van onveranderlijke genen en hoeven we ons ook niet zomaar neer te leggen bij een beangstigde diagnose. In feite hebben we meer controle over onze gezondheid en ons leven dan we denken. Door dit boek kom je meer in je kracht te staan doordat je nieuwe inzichten krijgt in je wonderbaarlijke lichaam en het uitzonderlijke genezingspotentieel dat we allemaal bezitten.”

De documentaire en dit boek behoren tot een nieuw journalistiek genre dat veel meer omvat dan een groep wetenschappers, onderzoekers of genezers die bepaalde theorieën aanhangen over hoe je je gezondheid positief kunt beïnvloeden. Heal gaat over gewone mensen, zoals jij en ik, die met verschillende genezingsmethoden experimenteren die een positief effect op hun gezondheid kunnen hebben.

 

Extra informatie

Gewicht ,400 g
Afmetingen 21 × 14,5 × 1,5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HEAL” te beoordelen