Happy soaps Afwas set

22,85

Voortaan doe je je afwas helemaal plasticvrij!

In deze vrolijke happy soaps Afwas set vind je namelijk alles om de vuile vaat weer blinkend te maken.

✓ GEMAAKT VAN DUURZAAM EN HOOGWAARDIG MATERIAAL
✓ 100% PLASTICVRIJ
✓ VRIJ VAN ROTZOOI

Uitverkocht

Happy soaps afwas set

Beschrijving

Helemaal plasticvrij afwassen!

Voortaan doe je je afwas helemaal plasticvrij! In deze vrolijke Afwas-set vind je namelijk alles om de vuile vaat weer blinkend te maken.

Wat vind je in deze set?

 • Onze vrolijke Afwaszeep.
 • Een hoogwaardige afwasborstel van kokos.
 • Stevig houten rekje om de Afwaszeep op te bewaren.
 • Uitlekbakje voor het opdrogen en opvangen van de Afwaszeep .

Lees hieronder meer over de fijne producten in deze complete set!

 

plasticvrije afwas set met borstel, afwaszeep en afwasbakje

Afwaszeep
Afwasmiddel op de HappySoaps manier: 100% plasticvrij, vrij van palmolie, vegan en vrij van sulfaten. Deze afwaszeep scheelt heel wat plastic afwasmiddelflessen en is net zo effectief. Dit solide blok ruikt heerlijk naar citroen en heeft een grondige en snelle werking. Happy Washing!

 

 

pH-huidneutraal en vrij van parabenen en sulfaten
Onze nieuwe Afwaszeep kun je gebruiken zonder geïrriteerde handen! De zeep is namelijk pH-huidneutraal. De pH-waarde van de hand is enorm belangrijk voor het beschermen van de huid tegen infecties, irritaties, allergieën en uitdroging. Veelvuldig gebruik van een (afwas)product met een hoge pH-waarde kan dit verstoren. Wij verzorgen je handen goed en daarom kun je de afwaszeep met een gerust hart dagelijks gebruiken.

Daarnaast vind je in de Afwaszeep geen sulfaten en parabenen. Waarom is dat belangrijk? Dat komt omdat parabeen een chemisch middel is dat gebruikt wordt om producten langer houdbaar te maken. Veel mensen zijn allergisch voor deze stof én deze kunnen slecht zijn voor je lichaam. Genoeg reden om ze te vermijden. Sulfaten zijn een middel om een product te laten schuimen. Het nadeel is dat deze natuurlijke oliën uit de huid kunnen onttrekken. Onze Afwaszeep heeft deze schuimers niet nodig door het gebruik van natuurlijke ingrediënten.

plasticvrije afwaszeep van HappySoaps

Plasticvrije Afwasborstel van Kokos
Dit is dé vervanging voor de traditionele plastic afwasborstel. Deze hoogwaardige Afwasborstel gaat lang mee, zorgt voor een grondige reiniging en heeft een prettig handzaam formaat. Deze borstel werkt perfect in combinatie met onze tintelfrisse Afwaszeep!

Waarom overstappen naar een Afwasborstel van Kokos?

 • Gemiddeld doe je 2 maanden met een plastic afwasborstel. Deze variant van Kokos gaat gemakkelijk 3-4 maanden mee!
 • IJzersterke kokos zodat zelfs de vuilste vaat schoon wordt.
 • Stevige houten handvat die gemaakt is voor een prettige grip.
 • Handig touwtje om na het afwassen op te drogen en op te bergen.

 

plasticvrije afwasborstel van HappySoaps

 

Afwasbakje
Je Afwaszeep ‘zomaar’ op het aanrecht leggen? Nee! Dat is onhandig en komt de levensduur van de Afwaszeep niet ten goede. Een plastic zeepbakje is natuurlijk geen optie. Om ervoor te zorgen dat je volledig plasticvrij kunt afwassen, hebben wij dit tweedelige plasticvrije Uitlekbakje ontwikkeld. Deze bevat een rekje om de Afwaszeep netjes op te ruimen. Daarnaast vind je een handig uitlekbakje, zodat het aanrecht niet onder de zeepresten zit. En dat alles in een mooi plasticvrij design. Handig toch?

 

Waarom overstappen naar een plasticvrij Uitlekbakje?

 • Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout
 • Stevig materiaal
 • Elegant design
 • Komt levensduur van (Afwas)zeep ten goede
 • Geen rotzooi meer op het aanrecht

Het verhaal achter Happy Soaps:

Natuurlijke en plasticvrije verzorging toegankelijk maken voor iedereen.

Wij, Marcel en Marco, hebben ons altijd verbaasd over het feit dat de schappen met verzorgingsproducten vol staan met plastic verpakkingen. Want wat je ook koopt, shampoo, douchegel of conditioner – je krijgt er altijd zo’n enorme plastic verpakking bij. Dat kan toch anders en beter? Dit was voor ons het startsein om een betaalbaar en duurzaam alternatief voor deze verzorgingsproducten te ontwikkelen. Onze producten moesten een alternatief bieden voor al die plastic verpakkingen, want er dobberen al 5 biljoen stukken plastic rond in onze mooie zeeën en oceanen. Het werd tijd om het cosmeticaschap eens flink op te schudden.

Met HappySoaps gaan we de strijd aan tegen plastic

In juni 2019 zijn we met HappySoaps gestart. Een vrolijk, fris en toegankelijk verzorgingsmerk voor iedereen. Al onze producten zijn een plasticvrije, bewust duurzame keuze. Voor onze producten gebruiken we namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en geen rotzooi.

Handgemaakt in Nederland met liefde!
Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in onze eigen zeeperij. We hebben bewust gekozen om onze zeeperij in Nederland te vestigen, omdat we het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten we ook precies welke ingrediënten in onze producten zitten.

Verkrijgbaar voor iedereen
Met HappySoaps willen we écht impact maken, het is ook echt niet meer nodig dat de schappen met verzorgingsproducten vol plastic staan. Om deze conservatieve verzorgingsmarkt op te schudden willen wij dat HappySoaps toegankelijk is voor iedereen. Zowel in verkrijgbaarheid als prijs. Daarom hanteren we eerlijke prijzen en zijn we constant bezig om in zoveel mogelijk fysieke verkooppunten te liggen.

Op naar een plasticvrije toekomst!
Met ons kleine enthousiaste team zijn wij constant bezig met het ontwikkelen van HappySoaps. Dit doen we met fijne natuurlijke ingrediënten, innovatieve verpakkingen en het regelmatig uitbrengen van nieuwe producten. Samen met onze klanten willen ons doel bereiken: plasticvrije verzorging voor iedereen. Want alleen samen lukt dat. Jouw tips voor nieuwe producten, ingrediënten en verpakkingen zijn daarom altijd welkom!

Welkom bij #TeamPlasticVrij!

Marcel en Marco
Oprichters HappySoaps

Jouw plasticvrije badkamer begint bij HappySoaps

Lokaal geproduceerd met liefde. De vrolijke producten van HappySoaps komen gewoon uit Nederland, waar wij ze liefdevol met de hand produceren.
Er zijn inmiddels meer dan 30.000 Nederlanders overgestapt op de plasticvrije producten van HappySoaps.
Doe jij ook mee met #TeamPlasticVrij?

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Happy soaps Afwas set” te beoordelen