GEERTS BEST PASTA VAN VELDBONEN
Pasta uit Nederland? Jazeker! De pasta van Geerts Best is gemaakt van 100% veldbonen en niks anders. De veldbonen worden geteeld op eigen bodem en zelf gemalen tot een fijn meel. Een uitstekend ingrediënt voor pasta. De pasta van Geerts Best is een bron van vezels en rijk aan eiwitten. Dat maakt het heel geschikt als vervanger van vlees of als extra voedzame maaltijd. Een echte krachtpatser. Kook de pasta in ruim kokend water in ongeveer 5 minuten beetgaar.
Tip: Voeg een beetje koolzaadolie toe aan het kokende water.
- Bron van vezels
- Eiwitrijk
- Gluten arm
Over Geerts Best
Ik ben Geert Lindenhols, koolzaadteler in Zuidwolde. Gezond en tastbaar voedsel produceren met de echte smaak van het product, dat vind ik prachtig. In de ruim tien jaar dat ik koolzaad verbouw heb ik gezien dat het een geweldig gewas is met heel veel mogelijkheden. Het is zonde om die mogelijkheden niet volledig te benutten. Daarom ben ik de olie uit het koolzaad gaan halen. Dat doe ik op een duurzame manier. In mijn bedrijf ga ik voor energieneutraal; Een inventieve windmolen zorgt voor de energie die nodig is om de oliepers te laten draaien. En mijn trekkers die rijden op een mengsel van, hoe kan het ook anders, koolzaadolie. Zo ben ik altijd aan het bedenken en doen hoe akkerbouw duurzamer kan, met oog voor de omgeving, biodiversiteit en het milieu.
Wil je nog meer weten over Geerts producten en lekker recepten ontdekken, kijk dan op zijn website https://geertsbest.nl/
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.