Aanbieding!

Dreams 2.0 Aroma Diffuser

69,95

-13%

Deze aroma diffuser (verdamper) met sfeerlicht zorgt niet alleen voor een lekkere geur in huis, maar bevochtigt en zuivert ook de lucht. Verdamp tot 8 uur lang je favoriete etherische olie of mix van oliën en creëer zo je eigen sfeer! Kies voor een intense of juist voor een zachte verdamping of voor de intervalfunctie. De fijne waterdamp komt als een mist uit de houten aromaverstuiver. Een echte eyecatcher voor ieder interieur!

Uitverkocht

Uitgebreide product informatie Aroma diffuser

Over de Dreams 2.0 

De aroma verstuiver Dreams is vernieuwd: Zo kun je een intense of juist zachte verdamping regelen, kiezen voor een intervalfunctie. Het sfeerlicht is instelbaar met diverse kleuren.

Deze verdamper voor etherische oliën combineert drie zeer nuttige functies: geurverspreiding, luchtbevochtiging en luchtzuivering.

 • Geurverspreiding
  De aroma verstuiver werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aroma verstuiver komt. Deze aromamist verspreidt zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Je kunt dus verschillende geuren op verschillende momenten verdampen. Bijvoorbeeld lavendelolie als je tot rust wil komen. Een activerende olie als je aan het werk bent of je hoofd erbij moet houden. Een heerlijke herfst-, winter of kerstgeur. Happiness mix olie om blij van te worden of een gezellige citrus- of bloemenolie als je visite krijgt.
 • Luchtbevochtiging
  Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook de waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen bevochtigd. Een droge lucht ontstaat vaak in de winterperiode wanneer de verwarming aan staat en in ruimtes met airconditioning. Een droge lucht kan diverse kwaaltjes veroorzaken zoals een droge huid en droge lippen.
 • Luchtzuivering
  Tot slot heeft deze elektrische geurverspreider een ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Naast al deze functies is deze aroma verstuiver ook nog eens een echte blikvanger. De verschillende kleuren licht zie je zacht door het lichtdoorlatend melkglas. En uit de bovenkant van de aroma verstuiver komt een fijne waterdamp. Genoeg redenen dus om jezelf te verwennen met deze populaire aroma verstuiver.

Hoe werkt de Aroma Verdamper?

Voordat je de verdamper aanzet vul je deze met water en een aantal druppels etherische olie of mix naar keuze. Vervolgens maak je een keuze uit zachte verdamping, intensieve verdamping of interval. Naast een continue verdamping, kun je kiezen voor twee intervalstanden. Je kunt de Empire een uur laten verdampen, daarna gaat deze automatisch uit. De tweede intervalfunctie zorgt ervoor dat de verdamper steeds om en om 30 seconden verdampt, na twee uur stopt deze automatisch.
Tot slot kun je ook het warme sfeerlicht aan of uitzetten.

Deze zuinige en veilige verdamper schakelt automatisch uit wanneer het waterreservoir leeg is.

Wanneer je wilt wisselen van olie, maak je de verdamper eenvoudig schoon met alcohol. Alcohol lost namelijk restjes etherische olie en kalk op. Deze verdamper voor etherische oliën werkt elektrisch door middel van een adapter (230V – 24V). Een elektrische geurverspreider kan, in tegenstelling tot een aromabrander met waxine, veilig aan blijven staan. De Empire aromaverstuiver kan bij een vol reservoir van 4 uur tot ongeveer 8 uur achtereenvolgens aanstaan, afhankelijk van de gekozen intensiteit van de verdamping en/of intervalfunctie. Deze elektrische geurverspreider wordt aanbevolen voor ruimtes tot ongeveer 60 m² en is ideaal voor de woonkamer, slaapkamer, werkruimte of praktijkruimte.

 

Specificaties aroma verstuiver Dreams

 • Met een vol waterreservoir een verdamping van ± 4-8 uur
 • Aanbevolen voor een oppervlakte tot maximaal ± 60m²
 • Verbruik: ± 0,5 eurocent per uur
 • Inhoud waterreservoir: 200 ml
 • Voedingingang: AC 100-240V, 50/60Hz
 • Voedinguitgang: DC24V500mA
 • Afmetingen: Ø 15 x H 17 cm
 • 2 jaar garantie
 • Kleur in te stellen, variabel of zet het vast op 1 kleur

 

Chi Aroma Verdamper Dreams

 • Sfeerbeïnvloeding
 • Luchtbevochtiging
 • Luchtzuivering

 

Waarom essentiële oliën onmisbaar zijn voor een schone, zuivere lucht.

Wanneer je een ultrasone verdamper gebruikt, breng je naast een heerlijke geur ook vocht in de ruimte en helpt het om fijnstof uit de lucht te halen. Ideaal nu de verwarming weer aan staat en de lucht droger wordt.

Extra informatie

Gewicht 1.4 g
Afmetingen 62 × 56 × 12 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dreams 2.0 Aroma Diffuser” te beoordelen