DE WIJSHEID VAN DE VROUWELIJKE ZIEL

29,95

De wijsheid van de vrouwelijke ziel zijn orakelkaarten die je verbinden met de goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid.

Uitverkocht

DE WIJSHEID VAN DE VROUWELIJKE ZIEL

Beschrijving

Bezielde vrouwen laten zich elke dag inspireren door het heilige vrouwelijke, de universele kracht die Moeder Aarde en de kosmos onlosmakelijk met elkaar verbindt. Ze vinden in haar een spirituele gids op het pad naar een dieper zielsbewustzijn. Deze orakelkaarten verbinden je met deze goddelijke essentie, zodat je toegang krijgt tot je diepste innerlijke wijsheid. Want hoewel we denken dat echte wijsheid zich buiten onze ziel bevindt, zijn al onze antwoorden eigenlijk al in onszelf aanwezig. Activeer je intuïtie en verbeelding met het boekje en de kaarten in deze doos en maak contact met een krachtige stem die zelfliefde en positieve intenties ondersteunt en je zo dichter bij je vrouwelijke zelf brengt.

Hoe gebruik je de orakelkaarten?

Zit voordat je een kaart trekt een tijdje in kalme stilte en laat toe dat er zich een vraag of intentie in je geest vormt. De kaarten werken volgens de wet van synchroniciteit: ze weerspiegelen datgene wat aanwezig is, ongeacht of je je dat op het moment van de legging al dan niet bewust van bent. Let erop dat elke vraag die je stelt open is, omdat dit een vrije stroom opwekt aan raadgevingen over je gekozen onderwerp. Hoe meer je geaard en aanwezig bent, hoe duidelijker en meer gefocust je legging zal zijn.

Als je eenmaal een kaart hebt gekozen, stellen we voor dat je naar de illustratie kijkt en gewoon opmerkt of daarin iets aanwezig is dat er voor jou uitspringt of je aanspreekt. Welke gevoelens roept de illustratie bij je op? Welke innerlijke reactie ontstaat er in je? Hoe kan die reactie een antwoord zijn op jouw vraag of intentie? Vertrouw op je intuïtieve ingevingen.

Nadat je de tekst hebt gelezen, laat je de kaart toe om verder tegen je te praten en je boodschappen te brengen. Soms trekken we een kaart en toont die ins niet wat we graag willen zien, of de boodschap erop zorgt ervoor dat we ons ongemakkelijk voelen.

De eerste impuls kan dan zijn om de kaart weer in het spel te stoppen. Dat is uiteraard je goed recht, maar toch willen we voorstellen om even bij de kaart te gaan zitten, de waarheid ervan in je op te nemen en rustig na te denken over haar boodschap. Vraag jezelf af waartoe ze je oproept om aan te pakken in je leven.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DE WIJSHEID VAN DE VROUWELIJKE ZIEL” te beoordelen