Your Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

coaching

Eerder werden er in de winkel ook coaching en therapeutische consulten gegeven. Deze worden voorlopig niet gedaan. Op afspraak zijn numerologie sessies en/of het laten maken van een geboorte mandala wel mogelijk.

Ook organiseren we nog regelmatig workshops. Kijk bij Activiteiten wat er op dit moment gepland staat.

Coaching door Tea Lindeman

Tea is naast dat ze eigenaar is van PranaPuur ook numeroloog en geeft consulten waarbij je meer over numerologie leert en over jezelf. 

Numerologie ‘De leer der getallen’

Wat is numerologie?

Een geboortedatum zegt veel over een persoon en maakt het mogelijk om dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en bewuster te beleven. Dat is ook een belangrijk doel van numerologie. De bewustwording die daaruit volgt. Je kijkt vanuit een andere hoek naar zowel je eigen leven als het leven van anderen. 

De grootste informatiebron is de geboortedatum. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de geboortedag, -maand, -jaar en het bestemmingsgetal (of het karmische getal of lotsbestemming). Het bestemmingsgetal vertelt wie je bent, wie je zou willen zijn en wat jouw lessen zijn om dat te bereiken. Het bestemmingsgetal hoort bij jou en dat zul je ook ervaren tijdens de consulten. Het bestemmingsgetal wordt gevormd door de som van de dag, de maand en het jaar van jouw geboortedatum. 

Hoewel de naam doet vermoeden dat er alleen met getallen wordt gewerkt, wordt bij deze methode ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren. Omdat iedereen anders is, kan het zijn dat de een meer heeft met kleuren of dieren terwijl de ander meer aangetrokken is tot getallen. Ook kunnen de onderdelen elkaar versterken. Samen zorgen ze voor inzicht en bewustwording.  

Geboortemandala's

Tea kan ook aan de hand van de geboortedatum mandala’s tekenen. Hierbij wordt gekeken naar jouw bestemmingsgetal en rode draad.  Ze tekent intuïtief en laat haar daarbij inspireren door de dieren uit jongeren-numerologie, de natuur en symbolen. Hierdoor is iedere tekening helemaal uniek en persoonlijk.  Tijdens een consult wordt de tekening en de boodschap die in de tekening verwerkt zit uitgebreid uitgelegd.  

De geboortemandala is ook heel geschikt als kraamcadeau!  

Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa

Wij gaan sluiten!

De winkel sluit op 1 oktober, maar we werken vol enthousiasme aan een spannend nieuw concept!