Shopping Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

coaching

In de winkel organiseren we regelmatig workshops, maar doen we ook coaching sessies en consulten.
We hebben een aantal vaste coaches die regelmatig bij ons in de winkel te vinden zijn.
Achter in de winkel hebben we een aparte ruimte waar de coaching sessies plaatsvinden.
Op die manier zorgen wij ervoor dat jij je op je gemak kunt voelen zonder dat er anderen zijn die meekijken.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zullen er voorlopig geen workshops of lezingen gegeven worden.

Coaching door Stephan Dijkmans

Stephan is helder voelend en kan magnetiseren. Hij heeft erkende opleidingen genoten voor magnetiseren en coaching. Om zijn kennis zo breed mogelijk te maken, blijft hij zich ontwikkelen door het volgen van opleidingen en cursussen.  

Wat is magnetiseren?

Magnetiseren wordt ook wel energetisch behandelen genoemd. Het is een alternatieve geneeswijze waarbij de handoplegging methode wordt toegepast. De magnetiseur brengt universele energie over naar de cliënt.  

 Magnetiseren doen we van nature. Wij geven onze energie aan onszelf, maar ook aan andere mensen. Maar door onze eigen energie te gebruiken om anderen te helpen, kunnen we zelf leeg en vermoeid raken. Een magnetiseur gebruikt daarom niet zijn eigen energie, maar die van het universum. Een onuitputtelijke bron van energie.

Coaching door magnetiseren
WAT KAN STEPHAN VOOR JOU BETEKENEN?

De coaching van Stephan is niet alleen voor het verminderen of verhelpen van bepaalde klachten, maar hij kan ook helpen bij het zorgen voor meer balans in je leven. Een greep uit de hulpvragen waar Stephan in zijn sessies bij kan helpen:

  • Lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en rug- of buikklachten
  • Ontladen en opladen
  • Meer balans en rust in je leven
  • Een luisterend oor
  • Van wegwijzer naar inzicht naar keuzes naar handelen naar een gelukkiger en gezonder leven

Ben jij op zoek naar meer balans, energie, vreugde en voldoening in je leven? Kom dan langs in de winkel. Dan gaat Stephan samen met jou op zoek naar de oplossing op jouw vraag.

Stephan is gewoonlijk op vrijdagen aanwezig in de winkel voor het geven van een consult. Maak van tevoren een afspraak, zodat je zeker weet dat hij alle tijd voor je heeft.

Coaching door Tea Lindeman

Tea is naast dat ze eigenaar is van PranaPuur ook numeroloog en geeft consulten waarbij je meer over numerologie leert en over jezelf. 

Numerologie ‘De leer der getallen’

Wat is numerologie?

Een geboortedatum zegt veel over een persoon en maakt het mogelijk om dingen uit je eigen leven en contacten met andere mensen te herkennen en bewuster te beleven. Dat is ook een belangrijk doel van numerologie. De bewustwording die daaruit volgt. Je kijkt vanuit een andere hoek naar zowel je eigen leven als het leven van anderen. 

De grootste informatiebron is de geboortedatum. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de geboortedag, -maand, -jaar en het bestemmingsgetal (of het karmische getal of lotsbestemming). Het bestemmingsgetal vertelt wie je bent, wie je zou willen zijn en wat jouw lessen zijn om dat te bereiken. Het bestemmingsgetal hoort bij jou en dat zul je ook ervaren tijdens de consulten. Het bestemmingsgetal wordt gevormd door de som van de dag, de maand en het jaar van jouw geboortedatum. 

Hoewel de naam doet vermoeden dat er alleen met getallen wordt gewerkt, wordt bij deze methode ook gebruik gemaakt van dieren en kleuren. Omdat iedereen anders is, kan het zijn dat de een meer heeft met kleuren of dieren terwijl de ander meer aangetrokken is tot getallen. Ook kunnen de onderdelen elkaar versterken. Samen zorgen ze voor inzicht en bewustwording.  

Geboortemandala's

Tea kan ook aan de hand van de geboortedatum mandala’s tekenen. Hierbij wordt gekeken naar jouw bestemmingsgetal en rode draad.  Ze tekent intuïtief en laat haar daarbij inspireren door de dieren uit jongeren-numerologie, de natuur en symbolen. Hierdoor is iedere tekening helemaal uniek en persoonlijk.  Tijdens een consult wordt de tekening en de boodschap die in de tekening verwerkt zit uitgebreid uitgelegd.  

De geboortemandala is ook heel geschikt als kraamcadeau!  

Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa