Your Cart

Contact met de winkel: 050 3645 982 

Gratis verzending boven de €50,-

Waarom je vandaag nog moet overstappen op Cleaning Tabs, de nieuwe manier van schoonmaken

Per jaar verbruiken we in Nederland 2 miljard plastic flessen. Omgerekend is dat bijna 100 flessen per persoon. Dat is enorm veel! Om de impact van plastic op het milieu te verminderen, willen wij bij HappySoaps het gebruik van plastic verminderen. Onze missie begon met plasticvrije opties voor in jouw badkamer. Nu brengen we ook milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen op de markt, zodat jij ook jouw schoonmaakroutine plasticvrij kunt maken. We vertellen je waarom ook jij dit nieuwe schoonmaakmiddel in de vorm van geconcentreerde tabletten in huis moet halen!
Inhoudsopgave
Waarom je vandaag nog moet overstappen op Cleaning Tabs, de nieuwe manier van schoonmaken - Prana Puur | Cadeau winkel Roden

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

Waarom zijn plastic flessen zo’n groot probleem? Plastic is een enorm groot probleem voor ons milieu. Waarom? Meer dan de helft van de 9,2 miljard ton plastic die tot nu toe wereldwijd geproduceerd is, is in het milieu of op een vuilnisbelt terecht gekomen. Elk jaar stroomt daarvan nog eens tussen de 5 en 13 miljoen ton plastic de oceanen in. Hier blijft het ronddrijven en is het een gevaar voor het leven in de oceaan. Al dit plastic afval doodt jaarlijks meer dan 100.000 zeedieren.

Zoals we eerder al vertelden, vergaat plastic niet, maar verkruimelt het tot steeds kleinere stukjes. Deze minuscule stukjes plastic worden microplastics genoemd. Deze microplastics worden opgeslokt door dieren in de zee of komen via het grond- en leidingwater in onze voedselketen terecht. Met alle gevolgen van dien. De hoeveelheid plastic in het milieu zou een stuk lager zijn als er minder plastic verpakkingen gebruikt zouden worden. Of als we met z’n allen meer plastic zouden hergebruiken!

Wist je dat maar liefst 40% van al het plastic dat we in Europa gebruiken, bestaat uit verpakkingsmateriaal? Als we dat zouden kunnen terugdringen, kunnen we enorm veel winst behalen.

Cleaning Tabs HappySoaps

De oplossing: milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Onze missie begon bij het plasticvrij maken van jouw badkamer, maar daar stoppen we niet. Het plasticprobleem is namelijk breder. Denk maar een aan al die plastic flessen die je op dagelijkse basis gebruikt. Daarom voegen we nu milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen aan ons assortiment toe. “Meet our new family members: de Cleaning Tabs!” Met deze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen kun je enorm veel plastic schoonmaakflessen besparen.

Hoe gebruik je Cleaning Tabs

Hoe? Heel simpel! Wanneer jouw traditionele sprayflacon met schoonmaakmiddel leeg is, gooi je deze niet weg, maar kun je hem hergebruiken.

  • Vul de lege fles met kraanwater.
  • Voeg één Cleaning Tab toe.
  • Even wachten en je hebt weer een volle sprayflacon met schoonmaakmiddel!

Reken maar eens uit hoe veel plastic sprayflacons jij zo op jaarbasis kunt besparen!

De Cleaning Tabs zijn 100% plasticvrij en net zo effectief als traditioneel schoonmaakmiddel. De tabletten zijn erg geconcentreerd, waardoor ze een extreem hoge reinigingskracht hebben. Ze zijn alleen een stuk minder vervuilend voor het milieu. Ideaal! Daar word jij én onze planeet blij van.

Waarom je vandaag nog moet overstappen op Cleaning Tabs, de nieuwe manier van schoonmaken - Prana Puur | Cadeau winkel Roden

Cleaning tabs milieuvriendelijk schoonmaakmiddel

Naast plastic bespaar je met onze Cleaning Tabs ook CO2. Een Cleaning Tab neemt namelijk veel minder ruimte in om te vervoeren dan een traditionele schoonmaakfles. Eén verpakking Cleaning Tabs bevat namelijk 3 tabletten, die goed zijn voor 3 volle flessen schoonmaakmiddel van maximaal 750 ml. Traditionele schoonmaakmiddelen bestaan daarnaast vaak voor 80% uit water en dat neemt aardig veel ruimte in. Omdat je dit nu zelf thuis toevoegt, hoeft dit niet meer vervoerd te worden.

Help ook mee om de plasticsoep terug te dringen en stap over op onze vrolijke, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen: de HappySoaps Cleaning Tabs.

Gratis verzending

Op alle orders boven de € 50,-

Binnen 30 dagen retourneren

En het volledige aankoopbedrag terug

Internationale garantie

Binnen het land van bestellen

100% Veilig afrekenen

PayPal / MasterCard / Visa

Wij gaan sluiten!

De winkel sluit op 1 oktober, maar we werken vol enthousiasme aan een spannend nieuw concept!