CHI Springtime olie

9,95

De lente is er weer! Tijd voor de grote schoonmaak van binnen en van buiten!

Haal de geur van de lente in huis met de mix olie Springtime!

Dit is de verbeterde formule van de bekende en populaire lentemorgen olie, maar nu nóg frisser en fruitiger!

CHI Springtime olie

Springtime is de verbeterde formule van de bekende lentemorgen olie! Nu nóg frisser en fruitiger!

Springtime geeft iedereen een goede start van de dag. De olie geeft een opgewekt en verfrist gevoel. Heerlijk in het lampje in de vroege morgen, maar ook tijdens het werk is Springtime een goede keus.

De olie helpt om je te concentreren en geeft je een opgewekt en verfrist (lente)gevoel! Springtime bestaat uit de etherische oliën van o.a. citroen, grapefruit, limoen, Spaanse rozemarijn, palmarosa en kruizemunt

Schoonmaken met essentiële oliën heeft het voordeel dat het lekker, natuurlijk en fris ruikt.

Gelijktijdig heeft het meteen een effect op de stemming en het immuunsysteem. Een handige tip is om een paar druppels essentiële tijdens het stofzuigen, afnemen of dweilen. In de stofzuiger kan de essentiële olie rechtstreeks op de stofzuigerzak of filter gedruppeld worden. Voor het afnemen en dweilen worden de essentiële olie aan sopjes of in een fles natuurlijke allesreiniger of zeep toegevoegd.

Omschrijving

Chi Springtime olie is de verbeterde formule van de bekende lentemorgen olie! Nu nóg frisser en fruitiger!

Chi Springtime olie geeft iedereen een goede start van de dag. De olie geeft een opgewekt en verfrist gevoel. Heerlijk in het lampje in de vroege morgen, maar ook tijdens het werk is Springtime een goede keus.

De olie helpt om je te concentreren en geeft je een opgewekt en verfrist (lente)gevoel! Springtime bestaat uit de etherische oliën van o.a. citroen, grapefruit, limoen, Spaanse rozemarijn, palmarosa en kruizemunt.

Geur: Exotisch, Fris
Beleving: Stimulerend, Verfrissing
Ingrediënten: Citrus paradisi peel oil, Citrus sinensis peel oil, Cymbopogon martinii leaf oil, Lavandula angustifolia flower oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Citrus bergamia peel oil expressed, Citrus limon peel oil, Mentha spicata herb oil, Citrus limetta peel

Naast de grote schoonmaak met Chi springtime olie kun je de oliën ook gebruiken voor:

CHI Springtime olie - Prana Puur | Cadeau winkel Roden

Verdampen

In de ultrasone verdamper: de neus bepaalt het aantal druppels, meestal tussen de 5 en 20 druppels op het water in de verdamper druppelen.
Op het geursteentje: Gebruik 6 tot 10 druppels voor gebruik van het steentje op toilet, in de kledingkast of op het nachtkastje.

Op de huid

Deze mix olie is speciaal ontwikkeld voor de verdamping en daarom adviseren wij deze dus niet voor het gebruik in een huidolie of in een badolie. Wil je graag een huidolie of badolie maken met etherische oliën?

Over de Chi mix oliën

De afgelopen 25 jaar heeft Chi een hele serie effectieve, doelmatige mix oliën ontwikkeld. Zo kun je met behulp van een aroma diffuser een ruimte snel van een lekkere geur voorzien en een fijne sfeer creeëren. Ook helpen al onze mixen om de lucht te zuiveren. Voor ieder moment van de dag, voor ieder seizoen en voor iedere gewenste sfeer vind je hier de juiste mix olie.

Chi kwaliteit sinds 1979

Chi Natural Life is al meer dan 40 jaar verbonden met de wereldwijde natuur. Over de hele wereld selecteren wij de beste, 100% natuurlijke grondstoffen voor onze producten. We werken enkel met de meest recente oogsten, direct van de boer of producent die vaak en wanneer mogelijk van biologische kwaliteit zijn.

Waarom kies je voor Chi?

  • 100% pure kracht uit de natuur
  • Meest recente oogst van de hoogste kwaliteit
  • Eigen productontwikkeling
  • Eerlijke samenwerking met boeren over de hele wereld
  • Eerlijke prijzen voor alle producten
  • Sponsoring van zorg- & natuurprojecten
  • Sinds 1979, 40 jaar kennis en ervaring met aromatherapie!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHI Springtime olie” te beoordelen