2 oktober 2021 | Kim Malipaart

25,00

Op de meeste zaterdagmiddagen kun je een consult boeken bij een medium, lichtwerker of energetisch therapeut.

2 oktober 2021 | Kim Malipaart | Healer

Kim is ervaren energetic healer en heeft meerdere cursussen en opleidingen gevolgd om haar intuïtie te ondersteunen.

“In verbinding met de energetische wereld en geaard in het nu, hoop ik anderen te mogen helpen met het helen van hun oorspronkelijke wonden, om zo een bijdrage te leveren aan een wereld vol licht en liefde.”

Zielsgroet, Kim

Wissen

2 oktober 2021 | Kim Malipaart

Verwonding

Zit jij niet lekker in je vel? Kun jij wegens psychische, emotionele of fysieke klachten niet jouw beste zelf zijn? Heb je al van alles geprobeerd om je beter te gaan voelen, maar werkt dat niet? Dan kan dat betekenen dat jouw klacht een energetische oorzaak heeft. Ergens is een (ver) verleden heb je een verwonding opgelopen. Na verloop van tijd en diverse behandelingen is de wond genezen, je hebt er littekens aan overgehouden. Je voelt je goed, gelooft dat alles achter de rug is. Hoe kan het dan dat bij aanraking met een pijnlijke situatie het litteken weer openspringt en de wond weer gaat bloeden? Klachten keren terug, terwijl je dacht dat je genezen was. Heel frustrerend en deprimerend. Hieruit blijkt dat jouw wond (jaren geleden) is genezen, maar niet is geheeld. De energetische blokkade is nooit helemaal uit je systeem verdwenen. Bij een healing worden jouw energieblokkades behandelt zodat jouw energie weer vrij gaat stromen en je in staat bent jouw wond te helen.

Healing

Ik ben in staat contact te maken met jouw zielsenergie. Ik nodig jouw zielsenergie uit met mij mee te reizen naar mijn healingruimte in de energetische wereld. Met hulp van het universum behandel ik jouw energie(blokkades). Dat wat jij los mag laten zal weer vrij stromen. De ballast verlaat je systeem, blokkades verminderen of verdwijnen. Hierdoor ontstaat ruimte om licht, liefde en positiviteit te mogen ontvangen. Je vindt je balans en kan in jouw kracht gaan staan.

Meer informatie: www.karmik.nl

Extra informatie

Tijdstip

11 uur, 12 uur, 13 uur, 14 uur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2 oktober 2021 | Kim Malipaart” te beoordelen