19 September | Spirituele beurs Roden

0,01

Zondag 19 september van 13 uur tot 17 uur

Henny Hughes-Bouma organiseert de spirituele beurs in Roden.

Pranapuur zal dan ook geopend zijn en heeft voor deze dag speciale aanbiedingen en activiteiten in de winkel georganiseerd.

De beurs vindt plaats bij Hotel onder de Linden aan de Brink 27 in Roden.

Hotel eetcafe & zalencentrum

Entree is gratis (er hoeft dus niet gereserveerd te worden via de site)

&

Parkeren op zondag is vrij
Liefdevol

 

Uitverkocht

19 September | Spirituele beurs Roden

Henny Hughes-Bouma organiseert de spirituele beurs in Roden. Pranapuur zal dan ook geopend zijn en heeft voor deze dag speciale aanbiedingen en activiteiten in de winkel georganiseerd.

Op de beurs zijn diverse mediums en lichtwerkers aanwezig die voor jouw klaar zitten.

Voor wie is de beurs? 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in spiritualiteit, bewustwording en het ontastbare! Kom met een speciale vraag of laat je verrassen.

Activiteiten deze middag in de winkel Pranapuur

Om 13:30 uur & 15:00 uur geeft Wilma in de winkel een demonstratie van intuïtief zingen door af te stemmen op persoon of onderwerp. Wilma gebruikt een “framedrum” om klanken te laten horen, zowel met hoge als lage vibraties. Ze zingt intuïtief, geen zangstuk is hetzelfde en elke keer zal het ook anders zijn. Kom het zelf ervaren. Framedrum bij Pranapuur

 

 

 

 

 

 

 

De hele middag bieden wij een thee proeverij aan. Onder ander kun je kennis maken met Sisline thee, dit is natuurzuivere thee uit West-Afrika die meerdere positieve werkingen heeft op onze gezondheid.

19 September | Spirituele beurs Roden - Prana Puur | Cadeau winkel Roden Verder schenken we deze middag verschillende losse thee van ‘de thee fabriek’ en ‘het blauwe huis’.

 

Achter in de winkel is een praktijkruimte aanwezig, hier vinden ook enkele activiteiten plaats. We hanteren hierbij een vrije inloop, houdt er rekening mee dat de ruimte is niet heel groot is en gezien de huidige regels er  maar 6 gasten tegelijk binnen mogen. Je kunt eventueel wachten in de winkel tot er weer ruimte vrij is.

Tussen 14:15 & 14:45 gaat Tea meer vertellen over de jongeren numerologie. Wat houdt het in, wat kun je ermee en hoe kun je zelf je eigen bestemmingsgetal uitrekenen. Numerologie

En van 16:00 uur tot 17:00 is er mogelijkheid om bij Marcelle engeltjes van lontwol te maken. Lont-wol Engel Voor iedereen die de creativiteit wil ervaren die Marcelle biedt. Hiervoor wordt een bijdrage van €5 per engeltje voor het materiaal gevraagd.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “19 September | Spirituele beurs Roden” te beoordelen